MAMA DVEH OTROK

Aneta in Nik par tudi po Kmetiji

Objavljeno 16. oktober 2018 09.39 | Posodobljeno 16. oktober 2018 12.12 | Piše: A. K.

32-letna Aneta je pred Kmetijo trdila, da je zaljubljena. S 14 let mlajšim Nikom romanco nadaljujeta tudi po šovu.

Leta 2006 je osvojila naziv miss športa Slovenije. FOTO: Mediaspeed.net
Rek, da se zarečenega kruha največ poje, bi morala tekmovalka letošnje Kmetije, 32-letna Aneta Andollini, očitno vzeti malce bolj resno kot v preteklosti. Ljubljančanka je sicer tekmovalka z največ izkušnjami iz resničnostnih šovov, saj smo jo gledali že v Kmetiji slavnih in Survivorju, a obljub, ki jih daje sebi in bližnjim, se očitno ne zna držati.

image
Danes je srečna z Nikom, s katerim sta se zapletla v šovu. FOTO: Instagram

Mama dveh otrok, ki dela kot zobna tehnica, se je namreč po naših zanesljivih informacijah v resničnostnem šovu, v katerem tudi letos išče srečo, zapletla v razmerje s 14 let mlajšim sotekmovalcem Nikom Trilerjem, nogometašem, ki si kruh služi na avstrijskih zelenicah. Njuno razmerje ni pravzaprav nič nenavadnega, še v vsakem slovenskem resničnostnem šovu so preskočile iskrice, rodila se je ljubezen ali pa so tekmovalci med sabo začutili le golo strast, vendar pri Aneti v oči najbolj bode dejstvo, da na posestvo v Prekmurju ni odšla samska. Produkciji je zaupala, da je sveže zaljubljena in da romance v šovu ne dopušča.

»Doma imam vse, kar potrebujem. Enega fejst mladega fanta, potetoviranega, ogromnega, črnega. On je tisto, kar sem si ves čas želela, in sem trenutno tako srečna, da me ne zanima nihče drug,« je trdila Aneta poleti in le nekaj tednov pred vstopom v šov pod fotografijo z izbrancem, ki jo je objavila na instagramu, zapisala: »Moje življenje. Srečna sem po dolgem času. Upam, da bo trajalo.« Vendar ni. Kmetijo gledalci trenutno lahko spremljamo na televizijskih zaslonih, čeprav je produkcija že prenehala snemanje. Posneli bodo le še finalno oddajo, ki jo bodo predvajali v živo.

image
Aneta z izbrancem pred vstopom v resničnostni šov Kmetija. FOTO: Instagram

Kdo se je uvrstil v veliki finale, še ni znano, vendar se počasi razkrivajo majhne skrivnosti tekmovalcev, ki so se pred dvema tednoma vrnili domov k najbližjim. Aneta z mlajšim, ogromnim in potetoviranim izbrancem po šovu ni nadaljevala romance, sta se pa zato po naših informacijah z Nikom odločila srečo preizkusiti tudi v resničnem življenju in brez kamer. Na družabnih omrežjih namreč že krožijo njune skupne fotografije in videti je, da se mladi Nik, ki je od Anetinega desetletnega sina starejši le osem let, odlično razume z njenima otrokoma.

image
Gledali smo jo tudi v Survivorju. Bo imela v tretjem šovu oziroma letos kaj več sreče? FOTO: Pop Tv

Tisti, ki jo dobro poznajo, pravijo, da s takšno odločitvijo ni presenetila nikogar, saj je že opozorila nase večkrat, še posebno z ljubezenskimi razmerji, ki pa so ji menda prinesla več gorja kot sreče. Po rojstvu sina je Aneto namreč zapustil tedanji partner.

Javnosti nikoli ni želela razkriti, kdo je oče Lejsa Taija, nekoč je dejala le, da gre za starejšega poslovneža iz Ljubljane. Kmalu po težki preizkušnji je spoznala Štajerca Aleksandra Ferka, s katerim je dobila osemletno hčer Tio Alexis, vendar se tudi to razmerje ni obdržalo. Ali je Aneta v 14 let mlajšem Niku končno našla ljubezen življenja in moškega, s katerim se bo razmerje obneslo, pa bo pokazal čas.
Deli s prijatelji