Alya navdušila v Beogradu

Naša pevka o selitvi na Balkan ne razmišlja.
Fotografija: Srbe je navdušila v obleki slovenske modne oblikovalke.
Foto: osebni arhiv
Odpri galerijo
Srbe je navdušila v obleki slovenske modne oblikovalke. Foto: osebni arhiv

Po nekaj opaznih nastopih na hrvaških festivalih je Alya dobila še eno priznanje. Prvič je bila nominirana za nagrado music awards ceremony (MAC). Na tokratni podelitvi v Beogradu so se zbrala številna znana glasbena imena iz Srbije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Črne gore in Slovenije. Alya je bila nominirana prvič, in sicer v kategoriji najboljše pop skladbe v konkurenci Doris Dragović, Danijele Martinović, Antonije Šola in drugih.
Alya je bila za nagrade mac nominirana prvič, in sicer v kategoriji za najboljšo pop skladbo. Foto: osebni arhiv
Alya je bila za nagrade mac nominirana prvič, in sicer v kategoriji za najboljšo pop skladbo. Foto: osebni arhiv

»Počaščena sem za nominacijo za pesem Sedam dana na moru, s čimer sem se udeležila podelitve največjih glasbenih nagrad na območju nekdanje Jugoslavije. Večer je bil magičen, poln glamurja in prijetnega druženja s kolegi. Vsem nagrajencem iskreno čestitam,« pravi o podelitvi, ki je bila v Stark Areni. Priprave na finalni večer so se začele že pred šestimi meseci, v živo pa jo je prenašala srbska televizija. Alya se ekstragavantnosti tudi v srbski prestolnici ni odrekla: v rožnati obleki slovenske oblikovalke Vesne Mirtelj so jo opazili modni navdušenci.

Glasbena scena na območju bivše Jugoslavije jo zelo zanima in si želi uspeti tudi pri sosedih, zato nekateri ugibajo, ali se namerava preseliti v Zagreb ali Beograd. Čeprav bo za uspeh pri sosedih potrebno precej obiskov, nastopov, promocij in drugih dejavnosti, pevka menda o tem ne razmišlja. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije