ČAS ZASE

Alenka Bratušek brez službe in v družbi novega prijatelja (FOTO)

Kolegu iz Desusa je razložila, da jim bo gledala pod prste.
Fotografija: Alenka Bratušek. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Alenka Bratušek. FOTO: Facebook

Ministrica v odhodu Alenka Bratušek s prihodom Janševe vlade ostaja brez ministrskega stolčka, hkrati pa je ne bo mogoče videti niti med poslanci, saj se ji na zadnjih volitvah ni uspelo uvrstiti v parlament.



A kaže, da se s predčasnim odhodom iz vlade niti ne obremenjuje, saj so njene zadnje objave na spletnih omrežjih polne veselih in spodbudnih objav. Zdaj bo imela več časa za svojega malega nečaka, ki ga je v javnosti že večkrat izpostavila, hkrati pa si je nabavila tudi štirinožnega prijatelja. »Moj novi prijatelj,« je zapisala ob fotografiji, na kateri je skupaj z malim kosmatincem. Mnogi menijo, da ji bo pes zvestejši kot kolegi v parlamentu.

Na objavo se je odzval tudi desusovec Aleš Dugulin, ki je Bratuškovi zapisal, da jo bo pogrešal, ona pa je odgovorila, da bo še prisotna v politiki. »Vsak dan vam bo dihala za ovratnik in gledala pod prste pri skrbi za upokojence. Se spomnite leta 2012, ko je Desus pomagal znižati pokojnine? Ni garancije, da spet ne naredite kaj takšnega.«
Aleksanda Pivec. FOTO: Facebook
Aleksanda Pivec. FOTO: Facebook


Bratuškova pa ni edina med političarkami, ki je ljubiteljica živali. Med njimi je zagotovo še najverjetnejša bodoča ministrica in predsednica Desusa Aleksandra Pivec, ki je javnost nedavno obvestila o svojih zdravstvenih težavah in dodala fotografijo s svojega naslonjača, na katerem leži skupaj s svojim psom.

Preberite še:

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije