ŠOV

Slovenkam rdeči gumb na hrvaških Supertalentih: Nesprejemljivo (VIDEO)

V drugi polfinalni oddaji, ki je potekala v živo, se je za vstop v veliki finale pomerilo devet kandidatov, a je uspelo le trem. Slovenkam ne.
Fotografija: Maša, Jasmina, Tina, Hermina in Lucija se niso uvrstile v finale. FOTO: Matjaž Kosmač
Odpri galerijo
Maša, Jasmina, Tina, Hermina in Lucija se niso uvrstile v finale. FOTO: Matjaž Kosmač

V finale sta se uvrstila Mia Kuleš in Ivo Štrkljević, ki sta navdušila s čutnim plesom ob drogu in dobila največ glasov gledalcev. 

Za finalista je bil razglašen še večglasni glasbenik Mario Zovko, v finalu pa bo po zaslugi žirije tudi pevec Kristijan Crnica.

Slovenke izpadle

Martina Tomčić, ki je pritisnila rdeči gumb za prve tekmovalke, je bila razočarana nad Slovenkami. Prve so na oder stopile članice skupine Chicas iz Slovenije, njihov nastop pa ni bil všeč Martini, ki je zato pritisnila rdeči gumb. »Začelo se je obetavno, a v polfinalu nam ne morete ponuditi razreda pod tistim na avdicijah. Nesprejemljivo,« je dejala Martina.

Davor se s tem ni strinjal. »Zame je bila to nadgradnja avdicijskega nastopa,« je dejal. Maja je povedala, da je pričakovala točno to, kar so punce ponudile.

»Evrosonga tukaj ne boste ponudile, če boste v Sloveniji igrale zabavno glasbo, se mi je pa zdel čuden izbor pesmi. Lahko bi izbrale kakšne bolj sodobne pesmi, bolj poznane mlajšim generacijam,« jim je dejala.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas