Čarovnike je virus prikoval na točko 0

Covid-19 nas je prikoval na točko nič ne glede na to, ali se imenujemo čarodej, čarovnik, čarobnik, iluzionist ali kako drugače.
Fotografija: Toni Mežan vodi slovensko združenje čarodejev. FOTO: TONI.SI
Odpri galerijo
Toni Mežan vodi slovensko združenje čarodejev. FOTO: TONI.SI

Tako kot organizatorji prireditev, glasbeniki in animatorji so zaradi epidemije novega koronavirusa tudi čarodeji in iluzionisti tako rekoč čez noč ostali brez dela. Zato apelirajo na organizatorje dogodkov, naj jih po končani prepovedi združevanja podprejo z vključevanjem njihovih nastopov v programe prireditev.

Kot je v imenu združenja slovenskih čarobnih umetnikov v današnjem sporočilu za javnost zapisal Toni Mežan, so vse prizadevanje posameznikov glede pridobivanja strank in aktivnosti za organizacijo samostojnih dogodkov zaradi epidemije v trenutku izgubili pomen. V nekaj dneh so bili odpovedani vsi predvideni nastopi.

»Vsak od nas čarobnih umetnikov je v letih delovanja izoblikoval svoj slog dela, ubiral tržne prijeme, na svoj način skrbel za marketing. Vsak je želel biti na svoj način prepoznaven in sprejet na tem sicer malem slovenskem trgu. Nekateri z nastopi za odrasle, drugi s predstavami za otroke. Covid-19 nas je prikoval na točko nič ne glede na to, ali se imenujemo čarodej, čarovnik, čarobnik, iluzionist ali kako drugače,« je pojasnil. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije