PREOBRAZBA NA VIDIKU?

Bratuškova drastično drugačna, usulo se je komentarjev (FOTO)

Želi konkurirati ministrski kolegici?
Fotografija: Alenka Bratušek kmalu kot kratkolaska? FOTO: Roman Šipić
Odpri galerijo
Alenka Bratušek kmalu kot kratkolaska? FOTO: Roman Šipić

Preden se je januarja ministrica za kmetijstvo podala v boj s Karlom Erjavcem za mesto predsednice Desusa, je Aleksandra Pivec poskrbela za spremembo videza in se iz blondinke prelevila v kratkolaso rdečelasko. S preobrazbo je očitno navdušila in navdahnila tudi ministrsko kolegico. Ministrica za infrastrukturo in predsednica stranke SAB Alenka Bratušek je namreč svoje sledilce povprašala o tem, ali bi jim bila všeč kot kratkolaska: »Kaj pravite? Bi bilo dobro narediti malo spremembe?«

Ministrica je objavila fotomontažo, na kateri ima kratko pričesko, pod objavo pa se je usulo komentarjev, večinoma zelo pozitivnih. »Ful huda, pomlajena,« je ocenila ena komentatorka, medtem ko je Kristina poudarila, da »ni pomembno, kaj je zunaj, pomembno je notri«. Podobno meni Viktor: »Vsekakor, spremembe v glavi, potem pa na glavi.« Da je pričeska zelo simpatična in da nekdanjo premierko pomladi, pa je zapisal Pavel.
 
Preberite tudi:
Bratuškova pretresena na nacionalki: Sin je bil z mojim avtom (VIDEO)

Bratuškova objavila fotografijo nedeljskega kosila, sledilka pa ogorčena

Aleksandra Pivec je nedolgo nazaj prenovila svoj videz. FOTO: Jože Suhadolnik
Aleksandra Pivec je nedolgo nazaj prenovila svoj videz. FOTO: Jože Suhadolnik
Da bi moral imeti (glavno) besedo pri tem partner, je prepričan Igor. Irena je ministrici svetovala, naj si poleg krajše pričeske omisli še kakšen svetel pramen, da pa je sicer čedna z dolgimi ali s kratkimi lasmi ter da spremembe nikoli ne škodijo. Danica je ob tem spomnila, da so »že stari ljudje govorili leta gor, lasje dol. Eno moderno kratko frizuro ... Govorim iz lastnih izkušenj ...«

Karmen je ocenila, da so daljši lasje bolj elegantni, Nives pa se vedno speti v čop dolgi lasje zdijo zelo dolgočasni. Bernarda se je strinjala, da so spremembe vedno dobrodošle, da pa bi si Bratuškova morda raje privoščila kakšno drugačno pričesko, ker »tale preveč na novo izvoljeno kolegico spominja«.



Če sodimo po odzivih, torej ne bi presenetilo, če bi bili obe edini ženski na čelu slovenskih parlamentarnih strank kmalu kratkolaski.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije