LJUBEZEN PO DOMAČE

Brata bosta na podeželju lomila ženska srca

Resničnostni šov Ljubezen po domače je pretresel in razburkal slovensko javnost. 
Fotografija: Gašperju potovanja niso pri srcu. FOTO: POP TV
Odpri galerijo
Gašperju potovanja niso pri srcu. FOTO: POP TV

Resničnostni šov Ljubezen po domače je pretresel in razburkal slovensko javnost, spletke, intrige, nesojene in usojene ljubezni so pred male zaslone privabile lepo število gledalcev in iskalci ljubezni so pri nas v zadnjih mesecih postali pravi fenomen. Nič čudnega, da so se na POP TV odločili posneti tretjo sezono, v kateri bo kar deset junakov podeželja in ena kraljica kmečkega okolja iskalo svojo boljšo polovico. Med njimi bo zagotovo največ pozornosti deležen Gašper Hafner iz Škofje Loke, postavni temnolasi 29-letnik, ki ima majhno kmetijo, ki je zrasla na žuljih več rodov.


Pri partnerici si želi veliko smisla za humor in spontanosti, ne mara pa ljubosumja. V šov se je menda prijavil, ker si je želel preizkusiti srečo, ljubezen pa zanj pomeni sposobnost prilagajanja ljubljeni osebi. Čeprav bi pri njem pričakovali drugačen odgovor, je Gašper na vprašanje, kaj mu je pri ženski najbolj pomembno, odgovoril: »Iskrenost in sposobnost zaupanja.«
Jaka bi v nasprotju s starejšim bratom rad odpotoval na drugi konec sveta. FOTO: POP TV
Jaka bi v nasprotju s starejšim bratom rad odpotoval na drugi konec sveta. FOTO: POP TV

O tem, kako mu je kdaj katera ženska strla srce, ni želel govoriti, je pa povedal, da se je zgodilo marsikaj. Kmet Gašper je sicer družaben človek, v prostem času rad igra nogomet, najraje se ob pivu druži s prijatelji, malce manj ga zanimajo potovanja. In kako bi ga opisali prijatelji?

»Sem nasmejan bumbar dobrega srca.« In še zanimivost: v šov se je prijavil tudi njegov tri leta mlajši brat Jaka, ki pa si v nasprotju z Gašperjem želi potovati, pozimi bi najraje obiskal Tajsko in si tam po dolgem in napornem delu na kmetiji napolnil baterije. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije