LJUBO DOMA

Brane Kastelic obiskal Slovenijo, okradli so ga pred vhodnimi vrati

Vsestranski Brane se je v teh dneh družil predvsem z mamo, ki jo je tudi ostrigel, skuhal nedeljsko kosilo ter opravil popravila v stanovanju
Fotografija: Policisti so bili zelo prijazni. FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
Policisti so bili zelo prijazni. FOTO: osebni arhiv

Slovenski novinar in poročevalec iz Londona Brane Kastelic je po dolgih treh letih obiskal rodno Slovenijo in svojo mamo. Za 'dobrodošlico' pa se mu je takoj zgodil zelo neljubi dogodek, ki ga je moral reševati na policiji. Z najetega avta, prav pred vhodnimi vrati stanovanjskega bloka, so mu ukradli avtomobilske tablice.

Brane je mamo ostrigel in tudi skuhal nedeljsko kosilo.
Brane je mamo ostrigel in tudi skuhal nedeljsko kosilo.

»Obisk na policiji je bil zelo fajn, mladi postavni policist Dejan, ki je delal zapisnik, pa zelo prijazen. Izvedel sem, da tablice ponavadi kradejo tatovi bencina, ki s 'tvojo' tablico na svojem avtu (in na varnostnih kamerah) pobegnejo s črpalke s polnim tankom,« je po dogodku, nič kaj jezno, zapisal Brane na družabnem omrežju.

Vsestranski Brane se je v teh dneh družil predvsem z mamo, ki jo je tudi ostrigel, skuhal nedeljsko kosilo ter opravil popravila v stanovanju. Skupaj sta obiskala tudi brata, ki živi na obali, v Ankaranu pa se je Brane pomeril v tenisu »z nekdanjim Wimbledončanom in prijateljem«. Danes zvečer se priljubljeni dopisnik, ki mu je teh nekaj dni v Sloveniji prehitro minilo, že vrača v London.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas