ISKRENI POGOVOR

Borut Pahor razkril, zakaj s Tanjo ne živita skupaj

Predsednik Slovenije je odgovarjal tudi na osebna vprašanja.
Fotografija: Borut Pahor in Tanja Pečar. FOTO: Blaž Samec
Odpri galerijo
Borut Pahor in Tanja Pečar. FOTO: Blaž Samec

V oddaji Svet je Nuša Lesar spregovorila z Borutom Pahorjem, Niko Ambrožič Urbas in Janom Plestenjakom. Beseda je tekla o odnosih, gostje pa so o svojem življenju spregovorili brez dlake na jeziku.

Jan Plestenjak, ki je še vedno samski, je razkril, kaj išče pri ženski. »Iščem strast, disciplino, odgovornost. Ena noga mora biti v disciplini in odgovornosti, druga v norosti,« je prepričan osvajalec ženskih src. In zakaj se mu še vedno ni uspelo ustaliti? Kot pravi, je bil velikokrat sam kriv, saj da je bil zaletav in je hotel vse poskusiti. Plestenjak po drugi strani priznava: »Sigurno si človek želi osebo ob sebi, saj so lepe stvari, če jih ne deliš, prazne.« Očita si tudi, da mu v vseh teh letih ni uspelo ustvariti doma. 



Pogovor v studiu. FOTO: Voyo.si, Svet na Kanalu A
Pogovor v studiu. FOTO: Voyo.si, Svet na Kanalu A
Nika Ambrožič Urbas, ki si jo je slovenska javnost zapomnila predvsem po 'nikizmih' v oddaji Zvezde plešejo, je s svojim današnjim soprogom že od svojega 19. leta. Kot pravi, po vseh teh letih povsem drugače gleda na njun odnos kot na začetku, saj zdaj bolj ceni določene stvari. »Dojela sem, da ni vse samoumevno,« je priznala.

Ker ne živita skupaj, se manj prepirata

Predsednik Pahor je voditeljici razkril, zakaj s partnerico Tanjo Pečar ne živita skupaj. Kot pravi, sta si življenje ustvarila tako, da se medsebojno podpirata, si pomagata skupaj vzgajata sina. Na vprašanje voditeljice, ali tak način življenja med partnerjema prinaša tudi manj prepirov, je predsednik odgovoril pritrdilno. »Velikokrat smo skupaj za vikende, gremo skupaj na dopust. Drugače pa smo čez teden, ko je ona odvetnica, jaz pa predsednik, poskušava poskrbeti za to, da opraviva vse, ne da bi na drugega prestavljala domače probleme,« je še dejal predsednik. Kot še pravi, so takrat, ko so skupaj, povsem neobremenjeni s službenimi in profesionalnimi problemi. Spomnil je še, da smo ljudje različni in da naj vsak živi tako, kot mu ustreza.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije