PRED NASTOPOM

Bolezen v skupini Joker Out, oglasila se je tudi Pirc Musarjeva (FOTO)

Je nastop na Evroviziji ogrožen?
Fotografija: Srečno, Joker Out. FOTO: EBU
Odpri galerijo
Srečno, Joker Out. FOTO: EBU

Tik pred polfinalnim nastopom slovenskih predstavnikov na Evroviziji Joker Out iz Liverpoola prihajajo nekoliko slabše novice. Dva člana priljubljene zasedbe sta se zaradi velike obremenjenosti v torek zjutraj zbudila z vročino, nam je potrdil piarovec skupine Gregor Zalokar, a danes je že vse v najlepšem redu.

Zaradi bolezni so takoj odpovedali promocijski nastop in druge aktivnosti, da je skupina, ki bo nastopila v četrtek na drugem polfinalnem večeru, dobila dan počitka pred zaključnimi štirimi dnevi. 

Člana skupine sta se že v sredo popoldan počutila že bolje, saj, kot pravi Zalokar, k temu pripomorejo tudi številna sporočila z lepimi željami. 

»Fantje so profesionalci, vedo, čemu vse so se odrekli v zadnjega pol leta in za kaj so garali za ta nastop. Pomaga pa tudi to, da dobivamo ogromno sporočil z lepimi željami od oboževalcev s celega sveta ter glasbenikov, drugih ustvarjalcev, oglasila se nam je celo predsednice države iz Slovenije.«

Danes zjutraj je bilo zdravje »ok«, »fantje so pripravljeni, pozitivni, motivirani in že komaj čakajo na današnji nastop.

V sredo so bili ved dan na nogah

»Včeraj so bili cel dan v dvorani, ker so imeli dve generalki, vmes so še zadnjih nekaj intervjujev naredili za večje medije (Nizozemska. Avstrija, Velika Britanija, ZDA), danes pa imamo fokus izključno samo še na nastopanju,« nam je dejal Zalokar.

Stavnice so nam naklonjene

Finale bomo lahko spremljali v soboto, Zalokar pa je prepričan, da tako nastop Joker Out ni ogrožen in da obstaja zelo velika verjetnost, da se bodo naši fantje uvrstili v finale. 

»Danes imamo zadnji vaji, jutri polfinale, in če ne bo kakih res hudih presenečenj, bomo v finalu. Na stavnicah smo v polfinalu peti, takoj za Armenijo. In vedeti moramo, da so v prvem polfinalu stavnice zadele 100%,« nam je zaupal včeraj.

»Danes je ta dan, za katerega so žrtvovali zadnjega pol leta svojega življenja, vedo, da znajo in zmorejo in bodo zvečer oddelali nastop, na katerega bodo lahko ponosni tako sami kot cela Slovenija, ki jih zelo podpira.«

Pismo Nataše Pirc Musar. FOTO: Zaslonski Posnetek
Pismo Nataše Pirc Musar. FOTO: Zaslonski Posnetek

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije