PRAVI ALI NI PRAVI?

Bojan Cvjetićanin v Finčevi obleki, sledile so besede, ki so nasmejale javnost (FOTO)

Finec Käärijä in slovenski predstavnik Bojan Cvjetićanin sta se redno družila, izkazovala podporo drug drugemu, danes pa se je pojavila fotografija Bojana v Finčevi prepoznavni zeleni majici s črnimi bodicami.
Fotografija: Bojan Cvjetićanin. FOTO: Primož Lukežič
Odpri galerijo
Bojan Cvjetićanin. FOTO: Primož Lukežič

Prijateljstva se rojevajo povsod in prav vsi so opazili tisto, ki se je v Liverpoolu stkalo med Bojanom Cvjetićaninom in finskim predstavnikom Käärijem (Je to najlepša zgodba letošnje Evrovizije? Prišel je po zmago, dobil pa Bojana za najboljšega prijatelja (VIDEO)). Ta je bil s pesmijo Cha cha cha med favoriti za zmago. Na koncu mu ni uspelo, žal so bili od zmage precej oddaljeni tudi naši fantje Joker Out, a sta se oba vrnila domov bogatejša za omembe vredno prijateljstvo.

Kot smo lahko spremljali pred finalnim večerom, sta se fanta redno družila, izkazovala podporo drug drugemu, danes pa se je na twitter profilu Käärijä Kinga pojavila fotografija Bojana v Finčevi prepoznavni majici s črnimi bodicami (če ji lahko tako rečemo, saj ima le rokave, vse ostalo pa manjka), s pripisanim sporočilom: »To je moj Bojan, to je moja bejba.«

Käärijä. FOTO: Sarah Louise Bennett/EBU
Käärijä. FOTO: Sarah Louise Bennett/EBU

Fotografijo so mnogi všečkali, mnogi pa so spregledali, da profil na twitterju, ki ima okoli 21.000 sledilcev, ni potrjen (nima modre kljukice). Hitro so se pojavile govorice, da za profilom v resnici ne stoji Finec, in le malenkost branja je bilo potrebnega, da smo ugotovili, da za profilom v resnici stojijo šaljivci (gre za parodijo na pravega Finca).

Ne glede na zapisano prijateljstvo med Bojanom in Käärijem ostaja pristno.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije