Bizovičar na luksuznih počitnicah (FOTO)

Lado in njegova izbranka Anela sta velika popotnika. Za prvi oddih v letu 2020 sta si izbrala vročo Indonezijo.
Fotografija: Tako seksi je Ladova srčna izbranka. FOTOGRAFIJE: INSTAGRAM
Odpri galerijo
Tako seksi je Ladova srčna izbranka. FOTOGRAFIJE: INSTAGRAM

Po enem letu predstav z naslovom Predstava za vsako priložnost in potovanj po Sloveniji, snemanju priljubljene oddaje Zvezde plešejo in številnih drugih projektih si je Lado Bizovičar po koncu leta 2019 vzel nekaj dni premora ter se s srčno izbranko, blogerko Anelo Šabanagić, odpravil na konec sveta.

Odpotovala sta v Indonezijo, natančneje na otočje Mentawai, ki je raj za deskarje na vodi. Da je bil dopust mladih staršev v toplih krajih resnično kot iz pravljice, dokazujejo fotografije, ki jih je lepa Anela delila s svojimi prijatelji in sledilci na instagramu.

Pogled, ob katerem sta se zbujala.
Pogled, ob katerem sta se zbujala.

Rajska plaža in pogled, ki jemljeta dih, sta navdušila njene prijateljice, Anela pa je razkrila, da sta z Ladom tudi odlično jedla, ne le poležavala na peščenih plažah. Takšnega dopusta si vsekakor ne more privoščiti vsakdo, kot razkrivajo tudi podatki na spletu, saj se cene za bungalove, ki sprejmejo od tri do šest oseb, gibljejo tudi do 408 evrov na dan, namestitev pa vključuje tri obroke.

Velika ljubitelja potovanj

Lado in Anela sta velika ljubitelja potovanj, saj po navadi nekajkrat na leto raziskujeta različne kotičke sveta, med drugim sta že obiskala Maldive, Oman, Francijo, Dansko, Italijo, Veliko Britanijo, Španijo, poleg tega pa sta pogosta gosta na Češkem, kjer imata prijatelje. Ob številnih poteh v bolj oddaljene kraje seveda vsako leto dopustujeta tudi na Hrvaškem.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije