KNJIGA

Bila v Kmetiji in MasterChefu: ne boste verjeli, kaj je naredila zdaj 

Objavljeno 08. junij 2019 17.07 | Posodobljeno 08. junij 2019 21.35 | Piše: Roman Turnšek

Anna Paynich po Kmetiji ustvarila linijo zdravilnih eteričnih eliksirjev. Njena knjiga je na prodaj tudi v angleščini in v več kot 200 državah.

V resničnostnem šovu Kmetija je pridobila znanje za lastno linijo zdravilnih eteričnih eliksirjev. FOTO: POP TV
Anne Paynich se večina spomni kot tekmovalke v dveh najodmevnejših televizijskih resničnostnih šovi, in sicer smo jo lahko gledali v kuharskem šovu MasterChef Slovenija in lani v Kmetiji, v kateri je marsikateremu tekmovalcu dvigovala pritisk. Ni pa le znan televizijski obraz, pred kratkim se je namreč podala v izziv na povsem drugem področju. Izdala je namreč biografsko knjigo Unconditional Love on Loan, ki je napisana po resničnih doživetjih.
image
Njena želja, da bi knjiga dosegla čim več ljudi, se je izpolnila. FOTO: OSEBNI ARHIV

Magistrica oblikovanja z licencami reiki, thetahealing in access bars se je skozi življenjske izkušnje naučila delovati v odnosih, zdraviti kolektivno zavest in pomagati ljudem. Anabella kot protagonistka v vlogi iskalke svoje duhovne poti in učenja skozi odnose z moškimi se v zgodbi sooča z večjimi preizkušnjami v življenju. Prebolela je dve avtoimuni bolezni in doživela zunajtelesno izkušnjo, po vrnitvi v telo pa dobila izjemno darilo. To ji je pomagalo, da se je spoznala v temi in se skozi duhovne tehnike naučila sama sebi pomagati k popolnemu ozdravljenju, pri tem pa se je naučila skozi tretjo osebo opazovati svoje spremembe in nadgradnje.

»Vse je v nas, vsak ima svoj način in edinstveno pot. S knjigo lahko ljudem skozi predložene tehnike, ki delujejo za večino duš, nauke, meditacijo, pomagam priti v njihovo jedro in obstoj. Izstopimo lahkotnejši, bolj radostni in izpolnjeni,« pravi o svoji zgodbi, sebi in svojem življenju. Spregovorila je tudi o notranji rasti skozi odnose iz šovov.
image
V resničnostnem šovu Kmetija je pridobila znanje za lastno linijo zdravilnih eteričnih eliksirjev. FOTO: POP TV

»Vsak šov je veliko pripomogel k mojemu znanju. Tako MasterChef glede nivoja kuhanja, kar sem nadgradila v Kmetiji, da sem lahko izdelovala kozji in kravji sir z zelišči in oreščki, jogurt in skuto z jagodičevjem, sirotke ... Nadgradnja pa so bila eterična olja, s katerimi sem po šovu ustvarila svojo linijo zdravilnih eteričnih eliksirjev, ki tudi energijsko pomagajo izboljšati počutje. Skreirala sem eliksir za dvig imunskega sistema, za masažo in zaščito, intimne odnose, dvig hormona sreče, spanje, meditacijo, aktivacijo možganov in za partnerski odnos,« doda.

Odziv na knjigo jo je malce presenetil, prizna. Njena želja je bila, da bi dosegla čim več ljudi, na takšen obseg pa ni niti pomislila. Knjiga v angleškem jeziku je dostopna v več kot 200 državah, pa tudi digitalno, kar je zagotovo velik uspeh.
Prebolela je dve avtoimuni bolezni in doživela zunajtelesno izkušnjo


Avtorici je Amazon ponudil svetovno izdajo tiskane različice. Izdala nam je, da je končana že tretja knjiga, ki bo najverjetneje izšla še letos, za zdaj je izid načrtovan decembra. 

Deli s prijatelji