NARAŠČAJ

Barbara in Rok Žlindra sta dobila otroka

Glasbenika sta se ga razveselila 14 dni pred napovedanim rokom.
Fotografija: Ponosna očka in mamica s prvorojencem Timom FOTO: FACEBOOK
Odpri galerijo
Ponosna očka in mamica s prvorojencem Timom FOTO: FACEBOOK

Že mnogokrat nama je zaigralo srce, a še nikoli tako kot včeraj. Rodil se nama je sin. Dobrodošel, Tim.« Tako je veselo novico, da je postal očka, v petek popoldne na družabnem omrežju naznanil Rok Žlindra, harmonikar, komponist in vodja istoimenskega ansambla, v katerem poje tudi njegova žena Barbara.

Tim se je rodil 21. oktobra in za las še ujel znamenje tehtnice, v katerem je rojen tudi njegov očka, ki praznuje rojstni dan na zadnji septembrski dan. Novico, da bosta postala zibala, je par precej dolgo uspešno ohranjal zase. Na svojih družabnih profilih sta jo objavila 27. septembra, ko sta praznovala drugo obletnico poroke. Svojo ljubezen sta s prstanom zapečatila na sanjskih Havajih, v katere sta se zaljubila, tudi za poroko pa smo izvedeli šele, ko je bil obred že za njima.

Ob rojstvu sina pa sta naredila izjemo. Nista se skrila, temveč je Rok ponosno delil prvo skupno družinsko fotografijo iz porodnišnice, na kateri se novopečeni starši nežno stiskajo k štručki. Vsekakor želimo družini čim več mirnih noči in seveda veliko veselja in crkljanja s Timom. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas