NAZAJ

Anja Ramšak po bolezni spet nazaj, objavila je takšno fotografijo (FOTO)

Radijska voditeljica se je po daljšem premoru vrnila nazaj.
Fotografija: Anja Ramšak. FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Anja Ramšak. FOTO: Osebni arhiv

Božiček je prinesel prav posebno darilo za občudovalce radijske voditeljice Anje Ramšak. Kot je razkril njen radijski kolega Robert Roškar, se je vrnila z daljšega dopusta po bolezni. »O moj bog. Poglej, kaj sem dobil za Božička. Ančika je nazaj,« je ves vesel povedal Robert in objavil najnovejšo skupno fotografijo. 

Kot kaže, sta skupaj preživela predbožični večer in si naklonjenost izkazala tudi s tem, da sta se oblekla v skupni pulover, pri tem pa je Anja kljub zimskim razmeram pokazala nekaj več gole kože na nogah.

Anja, ki je bila septembra primorana postaviti službo na stranski tir, je nedavno za Suzy spregovorila o vzrokih za premor na radiu. Stvari so se kopičile daljše obdobje, dokler je telo nekega dne ni pustilo na cedilu. »Najtežji del ni prepoznati, da ni vse v najlepšem redu, ampak se s tem sprijazniti,« je dejala za Suzy. »V ničemer več nisem uživala. Počutila sem se kot klinčeva žarnica, ki utripa in je tik pred tem, da bo počila. /.../ Vse se je kopičilo tako dolgo, dokler nisem mentalno, čustveno in telesno pregorela.«

Anji so bile ves ta čas v oporo živali, ki jih imajo doma na Koroškem.

image_alt
Izpoved Anje Ramšak: Zbujala sem se in hlastala za zrakom

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije