ISKRENO

Anja Ramšak: Bivšemu bi »odtrgala jajca«

Da jo je varal, je izvedela šele po razhodu.
Fotografija: Anja Ramšak. FOTO: Youtube, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Anja Ramšak. FOTO: Youtube, zaslonski posnetek

Priljubljena radijska voditeljica Anja Ramšak je tokrat gostovala v Quickiju Radia Antena, kjer je odgovarjala na vprašanja vedno nasmejanega pevca Davida Amare. Postavil ji je kar nekaj zanimivih vprašanj, recimo, kaj posluša med seksom, je že bila kdaj v postelji z istim kot njena prijateljica, je mladoletna izgubila nedolžnost in ali je varala oziroma bila prevarana. Na zadnje vprašanje je Anja odgovorila, da ni varala, je pa bila prevarana, kar je zvedela šele po razhodu: »Če bi zvedela isti čas, ko sva bila skupaj, bi mu verjetno 'odtrgala jajca'. Zelo mi je žal, da ta človek še vedno hodi z jajci po svetu, temi spodaj, sicer ji tako nima.«

Za seks priporoča Madonno

»Erotica, Madonna, zelo dober komad, priporočam. Pa še video je seksi,« svetuje Anja. David je bil nad njeno izbiro navdušen, je pa tudi sam priporočil skladbo za igrice med rjuhami – John Mayer Slow Dancing in a Burning Room.

Anja Ramšak in David Amaro. FOTO: Youtube, zaslonski posnetek
Anja Ramšak in David Amaro. FOTO: Youtube, zaslonski posnetek

V postelji z istim kot njena prijateljica

Ja, Anja se je znašla v postelji z istim kot njena prijateljica, a ne istočasno. Šlo naj bi za prijateljičinega bivšega ljubimca. Na Amarovo vprašanje, ali je prijateljica to sprejela, je Anja odgovorila, da o tem še nič ne ve.

Anja, Anja …

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas