PO NESREČI

Aneta Andollini o incidentu, zaradi katerega so jo poslali na psihiatrijo: Dolg je zdaj poplačan

Pred dvema letoma je povzročila nesrečo in nato svoj bes stresla na policista. Enega je ugriznila, drugega brcnila v glavo.
Fotografija: Aneta Andollini. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Aneta Andollini. FOTO: Instagram, zaslonski posnetek

Julij 2020 bo slovenski resničnostni zvezdnici Aneti Andollini ostal zagotovo še dolgo v spominu. Med Tarom in Porečem je povzročila prometno nesrečo, a v hrvaško kroniko se ni zapisala le zaradi nesreče, temveč zaradi tega, kar je po silovitem trčenju sledilo.  Aneta se je po nesreči zapletla v incident s policisti. Po vpitju je enega pljunila in ugriznila v nogo, drugega pa zadela z nogo v glavo. Možem v modrem naj bi celo grozila s smrtjo.

image_alt
Zvezdnica Kmetije napadla policiste, grozi ji zapor

Po incidentu je Aneta končala na psihiatriji puljske bolnišnice, proti njej pa so vložili kazenski postopek. Grozila ji je zaporna kazen, a Aneta nam je lansko jesen zatrdila, da je zadeva zanjo zaključena.

Incident je bil odmeven tako pri nas kot na Hrvaškem, Aneta pa o tem dogodku do nedavnega ni želela izgubljati preveč besed. Pojasnila nam je le, da je bil kriv telefon in da je »le poljubila vozilo pred seboj v ritko«. Zdaj pa se ji je v 14-urnem Vauksovem maratonu razvezal jezik. Povedala je, da jo je vse skupaj drago stalo. »Do zdaj me je vse skupaj stalo 33.000 evrov. Pa še ni končano. Še vedno imam sodišče, ker toži policija,« je razkrila Aneta in dodala, da je dolg poplačala z denarjem, ki ga je zaslužila s snemanjem zadnje Kmetije.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas