ŠOV

Andrea iz Kmetije razkrila grozljivo preteklost: Oče je vzel nož in od takrat je zame mrtev

Pravi, da jo je vedno zanimalo, zakaj je drugačna, a mama o tem ni hotela govoriti.
Fotografija: Pravi, da se je navadila na to, da je poznala le občutek strahu in sramu. Edino, kar pa si je vse življenje želela, je ljubezen. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Pravi, da se je navadila na to, da je poznala le občutek strahu in sramu. Edino, kar pa si je vse življenje želela, je ljubezen. FOTO: Pop TV

Tekmovalka Kmetije Andrea Libič dolgo ni želela govoriti o svoji preteklosti. A po sporu, ki ga je doživela z enim izmed sotekmovalcev, se je vendarle odprla Manji in ji zaupala nekaj več o sebi. Tako je priznala, da ji v preteklih letih ni bilo vedno lahko. 

image_alt
Maja iz Kmetije razkrila, kdo je njen brat, s katerim že leta ne govorita: pozna ga vsa Slovenija (FOTO)

»Ko sem se rodila, sem imela oznako obeh spolov, zato sem interspolna oseba. Moj oče je želel sina. Mama o tem ni želela nikoli govoriti, oče pa je zelo nasilen človek,« je razkrila. Dodala je še, da se je vedno trudila, da bi se očetu dokazala.

Pravi, da jo je vedno zanimalo, zakaj je drugačna, a mama o tem ni želela govoriti. Oče pa jo je dvakrat vrgel iz hiše in spala je zunaj, v parku, na mrzlem. In ko se je vrnila domov, je očeta zanimalo le, ali se je česa naučila iz svojih napak.

Oče potegnil nož

»Glavna napaka je bila, da sem se rodila,« je dodala. Oče je vzel nož in takrat je videla smrt v njegovih očeh. Od takrat je zanjo mrtev. 

image_alt
Andrea iz Kmetije sotekmovalce pustila brez besed: To je Hulk, to ni žena

Pravi, da se je navadila na to, da je poznala le občutek strahu in sramu. Edino, kar pa si je vse življenje želela, je ljubezen. 

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas