OBUJANJE SPOMINOV

Ana Tavčar objavila fotografije iz mladosti: Vedela sem ... skoraj nič

Navdihnile so jo besede princese Diane.
Fotografija: Ana Tavčar je danes mama Gabra in Tima. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Ana Tavčar je danes mama Gabra in Tima. FOTO: Instagram

Voditeljica oddaje Dobro jutro na RTV Slovenija Ana Tavčar je med brskanjem po računalniku naletela na fotografije, na katerih je stara nekaj več kot 19 let. Toliko je bila stara tudi britanska princesa Diana, ko se je februarja 1981 zaročila s prestolonaslednikom princem Charlesom. In prav besede princese ljudskih src, kot je bila tudi znana nekoč najbolj fotografirana ženska na svetu, ki je umrla v prometni nesreči v Parizu na begu pred paparaci, so navdahnili Ano.

image_alt
Ana Tavčar v čipki, usuli so se komentarji (FOTO)


Diana je namreč v intervjuju leta 1995, ko je govorila o svojem propadlem zakonu s Charlesom, dejala tudi, da pri 19 letih misliš, da si pripravljen na vse, in da veš, kaj prihaja v življenju.

»Preberem ta citat Diane v njeni biografiji (ki sem jo prebrala že stokrat) pri istem klavirju kot včeraj,« je ob svojih mladostnih fotografijah zapisala (nelektorirano) Ana (in dodala, da je bila stara malo več kot 19 let, ko so nastale), »in mislila, da o življenju vem vse. Ampak vedela sem... skoraj nič. Danes vem... nekaj malega. Zelo malega.« Vsekakor je na fotografijah žena Igorja Pirkoviča skoraj enaka kot danes, približno 15 let kasneje.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas