PODKAST SLOVENSKIH NOVIC

Ana Praznik v novem ŠOKkastu: smrt je zarezala v naša srca (VIDEO)

Simpatično Ano Praznik je Slovenija spoznala pred 21 leti, ko jo je med zvezde izstrelilo pevsko tekmovanje. Danes prenavlja slovenske domove, poje in preizkuša številne vloge, ki ji jih na pot prinaša življenje.
Fotografija: Ana Praznik je v studio prinesla »dinozavrov zob«. FOTO: Marko Feist
Odpri galerijo
Ana Praznik je v studio prinesla »dinozavrov zob«. FOTO: Marko Feist

Simpatična Ana Praznik je zaslovela s petjem v skupini Bepop, njena kariera pa je polna različnih vlog. Za nekaj časa se je oddaljila od medijskega sveta in odšla delat v skladišče. Kmalu pa je prišlo vabilo v radijske vode in počasi se je vrnila pod žaromete.

Gledalci so jo spoznali tudi kot televizijsko voditeljico in razkrila nam je, kako je prišla do te vloge: »Prav spomnim se trenutka, ko sem rekla, hvala za klic, ampak, prosim, ne kličite me več za kake resničnostne oddaje. Ko boste imeli kakšno oddajo za voditi, me pa pokličite.« In res so jo poklicali.

Danes spreminja življenja Slovencev s prenovo njihovih domov. 

Snemanja, ki jih doživlja kot čustveni vrtiljak, so naporna. Nekoč ji je psihologinja njeno delo opisala takole: »To so takšni čustveni pretresi, kakršni se zgodijo v človeku, ko umre kdo bližnji.«

Prizna, da so bile nekatere prenove čustveno zelo intenzivne in da v resnici še danes prihaja k sebi od vseh težkih zgodb.

 V teh dneh jo lahko gledamo v filmski vlogi. FOTO: Marko Feist
 V teh dneh jo lahko gledamo v filmski vlogi. FOTO: Marko Feist

Spletni prevaranti so jo vzeli na muho

Spregovorila je tudi o spletnih prevarah, ki so se je dotaknile zadnje čase. Najbolj jo je presenetil odziv številnih sledilcev, ki so jo dejansko prosili za finančni nasvet oziroma so jo spraševali, kako naj pridejo do denarja. 

»Kar je bilo še bolj grozno zame, je to, da so me nekateri spraševali za resne nasvete. Vem, ti si zaupanja vredna oseba, tebi verjamem, da je to res, a mi lahko poveš kaj več o tem, kako priti do denarja.« Vsem svetuje, naj ne nasedajo tovrstnim prevaram in naj nikakor ne posredujejo številk svoje bančne kartice.

Zaigrala je v filmu

Poleg radia, televizije, pevskega odra je pred kratkim odjadrala v igralske vode. V teh dneh se predstavlja v novem slovenskem mladinskem filmu Šepet metulja, v katerem igra svetovalno delavko Zarjo, ki se zavzame za avtističnega učenca.

Ob vsem tem je Ana tudi predana mama, ki v torbici nosi prav poseben predmet za srečo. »Tole je dinozavrov zob, kot se je izrazila, ki mi ga je dala, da me bo čuval,« je o posebnem darilu hčerke Otje povedala Ana.

Vse to in še več v novem ŠOKkastu.

Oglejte si še:

Jutranji tandem v novem ŠOKkastu: Gledalke včasih pravijo: bogi David (VIDEO)

Omar Naber v ŠOKkastu: Ona se je tresla in jokala. Močno me je objemala (VIDEO)

ŠOKkast z Juretom Koširjem: o slavi, staranju in skrivni poroki (VIDEO)

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije