KMETIJA

Adrijana o potezi, ki je razjezila gledalce: Z lahkoto sem to naredila

Izpadla tekmovalka je razkrila, kaj je naredil Rene, ko so se kamere ugasnile.
Fotografija: Adrijana pravi, da je negativni komentarji ne prizadenejo. FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Adrijana pravi, da je negativni komentarji ne prizadenejo. FOTO: Voyo

Po napetem boju v šovu Kmetija v povsem razmočeni areni med hudo nevihto je slavila Sara Rutar in domov poslala Adrijano Štribl. Rdečelaska iz Slovenskih Konjic po porazu ni bila razočarana, v pogovoru pa nam je razkrila, zakaj je poraz ni potrl in kaj si misli o ostalih tekmovalcih.
 
Preberite tudi:

V areni šokirala tekmece, voditeljica Natalija presenečena: To je boj vseh dvobojev​Kako ste se počutili po izpadu iz šova? V drugi igri ste skoraj slavili, a ste se odločili pomagati Sari.
Počutila sem se odlično. Moje misli so bile že dva dni pred tem doma, pri domačih. Bilo je zaigrano, da si želim ostati, v resnici sem si želela domov, kar so tudi določeni sotekmovalci vedeli.

Kaj vas je tako vleklo domov?
Pogrešala sem domače, starše, brata z družino, sestro z družino in svoje nečake in dovolj je bilo. Bilo je vse huje, vedno bolj smo se prepirali. Nisem rada pri teh stvareh in se raje umaknem, tako da je bila edina možnost, da grem domov, k domačim, da grem na boljše.
 
Po koncu dvoboja ni bila preveč razočarana. FOTO: Voyo
Po koncu dvoboja ni bila preveč razočarana. FOTO: Voyo
Gledalce je zelo zmotilo, da ste prisegli na družino, da niste ukradli hrane, ko ste bili v gozdu, čeprav ste vedeli, da ne govorite resnice. Kako to komentirate?

To z lahkoto komentiram: imela sem prekrižane noge, kar pomeni, da naj te besede oziroma ta beseda ne bi veljale, tako da sem z lahkoto to naredila, prekrižala sem noge, vsi so to videli.
 
Kaj bi povedali o svojih sotekmovalcih? Kdo se vam je zdel najbolj zahrbten, kdo najbolj iskren?
Najbolj iskreni sta bili Tanja in Sara, vedno sta povedali vse v obraz. Tudi Jan in Tilen sta povedala, kako in kaj. Mislim pa, da je bil najbolj zahrbten oziroma da je igral dvojno igro Rene.
 
Preberite tudi:

Je Tanji iz Kmetije ušlo? Poglejte, kaj je napisala


 
Vas je kdo od tekmovalcev presenetil, potem ko ste prišli ven, in se je izkazal drugačen, kot se vam je zdel v šovu?
Ne, nihče. Vsi vemo, da je to igra. Tudi Rene je na koncu, ko so bile kamere izklopljene, pristopil do mene in se mi opravičil. Dejansko so vsi taki, kot so prikazani. Vsi so pozitivni ljudje, notri pa je bila igra in vsak je igral svojo igro.

V igri nekdo zmaga. Komu najbolj privoščite zmago in kdo je nikakor ne zasluži?
Najbolj privoščim Lukcu ali pa dvojčkoma, ker so vedno dali karte na mizo, kako bo potekala igra. Najbolje jo bo itak vodil Jan. Vedno je bila odkrita igra. Ko so prišli noter, je Luka povedal, kolikor daleč bo šel, bo pač šel. Dvojčka sta že na začetku priznala, da bosta šla na zmago. Prišli so s fokusom. Kapa jim dol, da so zdržali, in jim najbolj privoščim.
 
Za koga pa menite, da res ne zasluži zmage?
Mislim, da vsi, ki so ostali za mano, zaslužijo nagrado, ker biti tako dolgo notri, stran od domačih, da nimaš nobenega stika z njimi … Mislim, da vsak zasluži zmago.

So ostale kakšne zamere iz šova? Se videvate z ostalimi tekmovalci?
Ni nobene zamere. Imamo stike, vidimo se. Zadnjič smo bili pri gospodarici Nadi, imeli smo sprejem v Konjicah. Nenehno smo v stikih.

So se rodile kakšne simpatije, pa kamere tega niso pokazale?
Kolikor jaz vem, ni bilo simpatij. Mogoče, kar je bilo prikazano, Rene in Sara, drugače pa težko komentiram, ker ne vem.

Adrijana pravi, da je negativni komentarji ne prizadenejo. FOTO: Voyo
Adrijana pravi, da je negativni komentarji ne prizadenejo. FOTO: Voyo
Kaj vas je v šovu najbolj presenetilo?

Nič. Vedela sem, da je to igra, da moraš igrati. Mislila pa sem, da ne bo tako sodobna kmetija, kot je bila. Ampak je bila dejansko zelo lepa, čeprav na začetku nismo imeli sreče, da bi takoj tja prišli. Kmetija je bila tipitop.

Bi šli še kdaj v kakšen šov?
Ja, bi šla z veseljem. Zdaj vem, kašno taktiko ubrati in da se moram res fokusirati na tisto, po kar sem prišla noter, da moram pač domače malo pozabiti in se zavedati, če bom prišla ven z glavno nagrado, da bom več časa potem z njimi.
 
Preberite tudi:

Razkrivamo vsebino pisma, ki ga je Rene iz Kmetije dobil od dekleta


 
Kako je šov spremenil vaše življenje?
Ja, ljudje me zelo prepoznajo, sploh po izpadu z Bojanom, ki sva ga imela. Tisto mislim, da jim bo najbolj ostalo v spominu. Sicer pa je prepoznavnost zelo pozitivna. So tudi negativne besede, komentarji, ampak je večinoma pozitivnih, tako da slabe komentarje, ki jih je bilo par, se izbriše.
 
Vas torej negativni komentarji ne prizadenejo?
Ne. Dejansko ljudje, ki ne vedo, kako to poteka, pod kakim pritiskom si, to komentirajo in ti namenijo kakšno besedo, ki si je ne smeš jemati k srcu. Vsakemu rečem: 'Probaj', potem pa komentiraj. To gre pri meni skozi eno uho noter, čez drugo pa ven.

So se vam zaradi šova odprle kakšne nove priložnosti?
Ja, dobila sem priložnost, da bi promocijsko delala v več lokalih. V enem trenutno že delam, za ostalo še izbiram. Poskušala bom to čim bolje izkoristiti.
 
Kaj delate po šovu, kakšne načrte imate?
Natakarica sem v Žičah. Za zdaj imam načrt v tem ostati, ker sem zelo zabavna, komunikativna oseba in delo z ljudmi mi je res zelo pri srcu. Za zdaj to, potem pa mogoče še kaj drugega.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije