PRETRESENI

Znani Slovenci šokirani ob Rebekinem razkritju bolezni

Objavljeno 29. april 2015 11.42 | Posodobljeno 29. april 2015 11.45 | Piše: P. Pa., Mo. S.

Znana slovenska pevka in manekenka je javnost pretresla s priznanjem.

Prijatelji znane slovenske pevke in manekenke Rebeke Dremelj so v šoku. Po njenem iskrenem in čustvenem priznanju,image da je zbolela za rakom na ščitnici, so se na njen facebook usuli komentarji z dobrimi željami. Odzivajo se tudi znani.

Tekmovalec resničnostnega šova Big Brother Žiga Puconja je zapisal: »Rebeka, kapo dol za napisano in veliko zdravja v prihajajočih bitkah, ki jim še ni konca.«

image

Bivši poslanec Pavel Rupar pa ji je pod zapis napisal: »Rebeka, naredili ste resnični korak k popolni ozdravitvi! Čestitam za ta pogum, čestitam, da ga delite z nami vsemi. Od tega trenutka je vsa energija dobrih ljudi usmerjena k vam in z mislijo in željo, da se pozdravite, je ta trenutek nešteto ljudi! Z voljo, ki jo izražate, in pesmijo nam poklonite upanje, moč, energijo! Mi jo bomo vrnili vam: z iskreno željo, da čim prej premagate težave, z molitvijo in razumevanjem, s spoštovanjem! Rebeka, ZMAGAJTE!!!«

image

Jani Pavec je zapisal: »Rebeka, drži se! Brez besed.«

image

Vodja poslanske skupine ZaAB Jani Möderndorfer je med drugim poudaril, da je s svojim priznanjem dala jasno sporočilo, da rada živi in hoče živeti ter se boriti za dobro in kvalitetno življenje.

image

Sanjska ženska Miša Margan se ji je zahvalila, da je tako čutna in močna ženska, ter ji zaželela vse dobro, Wernerjeva žena Andreja Brozović pa je napisala, da je nanjo ponosna.

image

image

Sestra Marlenna (Tomaž Mihelčič) verjame, da bo Rebeka z boleznijo opravila z mezinčkom, Barbra Jermann pa je prepričana, da bo pevka zmagala. Maša Medik upa, da je z njo vse v redu, zanjo pa stiska pesti in ji pošilja pozitivne misli ter energijo.

Vesna Janković pa pravi: »Draga moja, saj sva govorili, pa vendar – samo s pozitivno naravnanostjo in tako presneto voljo, ki veje iz tebe, nadaljuj! Zverince ni več in pika! Se vidiva.« V mislih je s pevko tudi televizijska voditeljica Nataša Bešter, ki ji želi vse dobro.

»Ti si najpogumnejša, odločna ženska, kar sem jih spoznal. Močna oseba, ki ti nihče in nič ne more do živega,« pa je napisal Damjan Murko.image

Deli s prijatelji