KDO KUHA?

Znana slovenska pevka bo vodila novo oddajo

Objavljeno 01. februar 2016 19.20 | Posodobljeno 01. februar 2016 19.21 | Piše: T. Pa.

Za pevko in igralko je vodenje oddaje izpolnitev kariernih želja.

Katarina Mala: Tradicija nikoli ne bo zastarala.

LJUBLJANA – Na Planet TV se bo naslednji teden, točneje 8. februarja, začel kuharski šov Glej, kdo kuha. V šovu bodo nastopili mladi kuharji, stari od 10 do 14 let, ki jim bodo pri izzivu pomagali slovenski zvezdniki. Vse, velike in male kuharje, bo usmerjal šef Branko Podmenik, oddajo pa bo vodila priljubljena pevka Katarina Mala

Za pevko in igralko je vodenje oddaje izpolnitev kariernih želja. »Prvi mladi kuharji, ki sem jih spoznala, so pravi zgled in navdih. Samozavestni in osredotočeni. Nisem vedela, da se znajo tudi otroci tako dobro sukati v kuhinji,« pravi. V vsaki oddaji bodo gledalci namreč lahko spremljali dva kuharska para. Kuhalnico bo vihtel mali šef, ki je v kuhanju vsestranski in zna pripraviti jedi, o katerih lahko nekateri odrasli in izkušeni kuharji le sanjajo. Njegov pomočnik in vajenec pa bo slovenski zvezdnik, ki si ga bo mali šef izbral sam.

»Šov je poseben tudi zato, ker bodo zvezdniški kuharji nastopili v vlogi, ki je niso ravno vajeni. Postavljeni bodo namreč v podrejeni položaj,« je povedala voditeljica, ki se novega izziva nadvse veseli.

Deli s prijatelji