SELITEV

Ženske so zanj spolni objekt

Objavljeno 09. januar 2015 16.10 | Posodobljeno 09. januar 2015 16.12 | Piše: Anita Krizmanić
Ključne besede: Dragan Bulič

Dragan Bulič se bo končno odselil od bivše, v stanovanju, ki ga je podedoval po mami, pa bo sam: ženske lahko pridejo samo na masažo.

Dragan Bulič Foto: Mediaspeed.net

Da je njegov zakon že pred leti propadel, upokojeni glasbeni urednik Dragan Bulič ne skriva, bolj moteče je zanj dejstvo, da si je ves ta čas z nekdanjo ženo delil stanovanje, saj nista mogla izplačati drug drugega. Ali eden od njiju tega pač ni hotel. Njune težave so se začele, je povedal, ko ga je žena odslovila iz zakonske postelje, nato pa ji je zagrozil, da si bo poiskal ljubico. Ob tem se mu je menda samo smejala, a je grožnjo hitro uresničil. Brez dlake na jeziku je povedal, da je šele z zadnjo ljubico spoznal, kaj je dober seks, in da je to prej z ženo počel »družinsko«. »Po tej izkušnji se ne bi več mogel vrniti v domačo posteljo,« je dodal. In se tudi ni, saj je po tistem, ko si je uteho poiskal pri drugih ženskah, med njim in ženo dokončno počilo.

Plačuje položnice, ona mu pere

Nekdanja zakonca sta si postala tujca, razmere med štiri stenami pa so z leti postajale čedalje bolj napete. »V dnevno sobo bi lahko postavila kamero in snemala resničnostni šov. Bil bi zelo zanimiv. Ob šestih zjutraj, ko jaz še spim, moja nekdanja partnerica v dnevni sobi trenira jogo, meditira in telovadi. Meni se zdi, da sanjam. Ona zapira okna, jaz jih odpiram,« je pojasnil 65-letni Bulič. Ohladila pa se ni le njuna zakonska postelja, temveč celoten odnos. »Če me ona na vratih prijazno pozdravi z dober dan, ji odgovorim, da je bil do zdaj … Plačujem vse račune in zaradi tega mi ona še vedno pere. Stroj je namreč njen in mi ga ne zaupa, za uporabo njenega računalnika pa bi moral plačati.«

In čeprav je še pred kratkim tarnal, da je z bivšo ujet pod isto streho, ker si v 40 letih dela ni nabral toliko denarja, da bi si lahko kupil lastno stanovanje, so se zanj začeli boljši časi. Draganu je pred kratkim resda umrla mati, za katero še vedno žaluje, a kot pravi, je vsaj poskrbela zanj. Zapustila mu je namreč stanovanje v ljubljanskih Kosezah, kamor se bo kmalu preselil in lažje zadihal, kot pravi. Ob tem pa mu niti na kraj pameti ne pade, da bi z njim še kdaj živela kakšna ženska.

»Jaz sem svoje naredil in stanovanja ne mislim deliti z nobeno osebo drugega spola. Lahko pride k meni na masažo in obratno, a tu se moj odnos do žensk, na katere še vedno gledam kot na spolni objekt, konča,« pravi Bulič, ki nam je zaupal, da je trenutno samski. Pri ženskah, s katerimi ima zadnje čase precej smole, ni preveč izbirčen. »Ne sme biti preveč v letih, mora biti čista in urejena, ne sme biti debela in mora mi biti všeč na prvi pogled. Pa ne sme biti ljubosumna.«

Deli s prijatelji