BIG BROTHER

Zardel: Martin se je zaljubil, sanja o češplji

Objavljeno 29. maj 2015 15.48 | Posodobljeno 29. maj 2015 15.52 | Piše: S. N.
»Ko bo namontirala češpljo, je mogoče, da bi bila skupaj zunaj hiše.«

V hiši Big Brother je trenutek resnice nastopil tudi za Martina. Po ukazu Big Brotherja je moral odgovarjati na vprašanja sostanovalcev. Ti pri tem niso bili prav nič zadržani ...

V obraz malce zardeli Martin je končno priznal, da se je zaljubil v Pio. Vendar ga je zaljubljenost minila, ko je izvedel, da je še moški. »Imava prijateljski odnos. Všeč mi je, da sva razčistila, kaj je ona. Nekaj dni mi je bilo hudo, zdaj pa sem vesel, da sva prijatelja,« je spraševalcem (najbolj radoveden je bil Tomaž) zaupal Martin.

Vendar, pozor: za Martina sanje o Pii še niso končane. »Ko bo zamenjala, namontirala noter češpljo, je mogoče, da bi bila skupaj zunaj hiše,« je razpredal Martin. Izpovedal se je še, da mu je bila všeč, že preden je prišel v hišo. Zdela se mu je lepa, čeprav malo zmedena. Že ko jo je od daleč gledal, si jo je želel spoznati. 

»Vidiš, da je fajn, da si mal' butasta,« je Tomaž takoj v šali navrgel Pii. 

No, ker je Martin precej nizke rasti, je nato znova stekla debata o tem, da se v postelji vse izravna. Pri vsem skupaj pa Pie o idejah, o katerih je razpredal, Martin ni prav nič spraševal. 

Na nadaljnja vrtanja, ali se je zaljubil v Ano, je Martin dejal, da mu je všeč, ampak da se vanjo ni zaljubil. Na Tomaževo vprašanje, ali bi Ano potem imel 'malo za med rjuhe', je Martin pritrdi. »Ma ja, tako nekako«. Ana je ob tem protestirala ... 

Martinu je všeč tudi Ana Mari, ob tem pa ni našel lepih besed za bivšo sostanovalko Nino, s katero se je malce zapletel ... »Vse tri so mi simpatične, sem ga pa 'sral' s tisto, ki mi ravno najbolj ni«, zdaj o aferi z Nino pravi Martin. 

Deli s prijatelji