O LETIH

Zaradi razmerja je bila Saša brez volje do življenja

Objavljeno 05. avgust 2015 22.41 | Posodobljeno 05. avgust 2015 22.42 | Piše: A. K.

Spregovorila je o staranju in dvajsetih letih, na katera nima lepih spominov.

Drugega otroka ne načrtujeta.

Saša Lendero bo v teh dneh dopolnila 42 let, a je povedala, da ji rojstni dnevi ne pomenijo veliko. O procesu staranja je sicer veliko premišljevala, na račun tega je bil tudi kakšen trenutek žalosti, a pravi, da je trenutno v fazi, ko se počuti odlično. »Dejstvo je, da se telo stara hitreje kot duša, in ko slednja ravno doseže svoj vrhunec in razcvet, telo začne počasi malo odcvetati. Najbrž se ljudje ravno zaradi tega neskladja težko sprijaznijo s staranjem,« je za revijo Lea povedala Saša.

Ni bilo večjih kriz

Povedala je še, da v življenju ni doživljala večjih prelomnic in kriz, a kljub temu na dvajseta leta nima lepih spominov. »Ta sem namreč preživela v ljubezenski zvezi, ki mi je jemala voljo in energijo do življenja, zato sem zaživela šele po tridesetem letu,« je povedala pevka, ki je spregovorila tudi o tem, ali s šest let mlajšim Miho načrtujeta še kakšnega otroka.

Otrok več ne bi imela

»Kar se mene tiče, lahko ta zgodba mirno doživi tudi zaključek. Sicer si Miha zelo želi še kakšnega otroka, ampak načrtno nisva še nič delala,« je dejala Saša, ki bi otroka obdržala, če bi bila nosečnost nenačrtovana, a se za drugega otroka ne more načrtno odločiti.

Deli s prijatelji