KMETIJA: NOV ZAČETEK

Zaradi otrok z moškim, toda privlačile so jo ženske

Objavljeno 25. avgust 2015 22.32 | Posodobljeno 25. avgust 2015 22.33 | Piše: Ma. F.
Dominika Šajtegel bo na kmetiji dočakala svoj 43. rojstni dan.

Tekmovalka v šovu Kmetija: Nov začetek Dominika Šajtegel je zavoljo treh otrok vztrajala v partnerski zvezi z moškim kljub temu, da je od nekdaj vedela, da jo privlačijo ženske. Ima devetletno hčer in dva polnoletna sinova. Bila je prva ženska boksarka na Ptuju, na obrazu pa ima brazgotino, ki jo je staknila, ko so jo napadli z nožem.

Dominika je v življenju doživela dva težki izkušnji. Prvič takrat, ko je zapustila dom, saj je bil mož alkoholik in so bile razmere nevzdržne. Pomagala ji je mama, ki ji je odstopila stanovanje. Spoznala je drugega moža in mu rodila hčerko. Čez leto dni pa je šlo vse samo še na slabše in se ga je odločila zapustiti. Za leto dni je odšla k mami. Takrat se je postavila na noge. Spoznala je tudi, da z moškimi ne bi mogla več živeti. Meni, da zaradi spolne usmerjenosti v šovu ne bo imela težav, možnosti, da se v šovu razvije kakšna simpatija, pa ne zavrača.

Če bi osvojila nagrado 50.000 evrov, bi nekaj denarja dala sinu, ki gradi stanovanje, in hčerki, ki bi potrebovala novo harmoniko.

Deli s prijatelji