DRUŽINSKO

Zali ob ljubezenskih težavah svetuje oče Đuro

Objavljeno 18. april 2015 18.11 | Posodobljeno 18. april 2015 18.12 | Piše: A. K.

Tako z mamo kot z očetom se odprto pogovarja o vsem. Pravi, da so njeni starši zlata vredni.

Zala Đurić Ribič.

Poročali smo, da se Zala, hči igralcev Tanje Ribič in Branka Đurića Đura, kmalu odpravlja čez lužoimage. V ZDA bo na preizkušnjo postavila svoj talent, saj je njena življenjska želja postati uspešna igralka. »Obožujem New York, in če se mi bo uspelo preživljati tam, sem zmagala,« je za Story povedala Zala.

Osemnajstletnica je pred kratkim posnela tudi videospot za pesem Maj, a pravi, da gre za mesec, ne ime fanta. Tega trenutno nima. »Mogoče moram samo stopiti korak stran od obveznosti, ki sem si jih zadala, da se sploh ozrem okoli sebe. So simpatije, ampak o čem bolj resnem do zdaj ne bi mogla govoriti,« pravi Zala in dodaja, da do zdaj ni bila velikokrat zaljubljena.

Všeč so ji temni, postavni in bradati fantje, a to ni najpomembnejše. »Moj popolni fant je ležeren, ljubeč in duhovit,« razkriva. Poleg tega mora biti moški njenega življenja tudi kavalir. Zala priznava, da se doma odprto pogovarjajo o ljubezenskih težavah. »Res imam srečo, da se tako dobro razumemo in da imam take frajerje za starše. Vedno si lahko izmenjujemo nasvete o čemer koli, kar je zlata vredno,« še pravi.

Deli s prijatelji