INCIDENTI

VIDEO: Nasilni slavni Slovenci: žalili, grozili in vihteli pesti

Objavljeno 13. marec 2014 12.14 | Posodobljeno 13. marec 2014 12.14 | Piše: A. K.

Preverite, kdo vse je izgubil živce in kdo jo je izkupil.

Slavni Slovenci so že večkrat poskrbeli za kakšen incident, ki si ga je zapomnila vesoljna Slovenija. Nazadnje je za škandal poskrbel glasbenik Zoran Predin, ki se je s pestmi lotil sodnika, pozneje pa se je za svoj izpad javno opravičil. 

Pretepaški Murko

Med pretepači je tudi štajerski slavček Damjan Murko, ki jih je pred nekaj leti dobil po nosu. Murko se je namreč v nekem lokalu zapletel v prepir z enim izmed zaposlenih, ta pa je v nekem trenutku pobesnel in Murka tako močno sunil, da je odletel v zid.

Salome: A bi se tepel?

V lase sta si v resničnostnem šovu Kmetija skočila tudi Salome in Artur. Salome je od slednjega zahtevala, naj vrne cekine, ker je »ona tudi delala«, vendar je naletela na gluha ušesa. Artur ji je dejal, naj pusti njegovo sobo pri miru, a je bila Salome vztrajna, zato je prišlo do prerivanja, padle pa so tudi težke besede. »A bi se tepel? Jaz te bom počila,« je Salome zagrozila Arturju in mu zabrusila, »naj se je*e«, Artur pa je na pomoč poklical preostale stanovalce. 

Razburjeni Cime

Pred leti bi se v pretep skoraj zapletel tudi Sebastjan Cimirotič, ki je po koncu tekme neki novinarki dajal izjavo, pri čemer ga je verbalno napadel eden izmed navijačev. Ta se je sprva spravil na nogometaševo mater. »Je**mti mater, pa spet nisi gola dal,« mu je rekel, Cime pa se je razburil in mu rekel, naj ne omenja njegove mame. »Zakaj pa mater? Pa pusti mojo mamo pri miru, kakšno zvezo ima ona zdaj tukaj?« ga je vprašal Cime, navijač pa mu je odgovoril, da je pač »treba dati gol«. 

Deli s prijatelji