TEKMOVALKA

Udrihajo po mamici, ki je zaradi Gostilne doma pustila dojenčico

Objavljeno 02. september 2015 13.48 | Posodobljeno 02. september 2015 13.48 | Piše: A. K.
Gledalci menijo, da sedemmesečni otrok potrebuje mamino toplino.
Sabina Tomažin.

34-letna Sabina Tomažin iz Krškega je po poklicu frizerka, a se je odločila, da se bo preizkusila v boju za 100.000 evrov, zato se je v šov Gostilna išče šefa podala, da bi dokazala, da je spretna tudi s kuhalnico.

Med predstavljanjem je poudarila, da je precej trmasta, ne vedno na dober način, obenem pa prepričana, da se bo v Binetovi kuhinji zelo dobro znašla. »Če me nekaj zanima, bom to požirala,« je dejala. Razkrila je še, da je mamica dveh deklic. »Na neki način sta oni dve razlog, da sem se prijavila. Bosta moja inspiracija in moč, da bom lahko čim dlje notri. S svojim odhodom v Gostilno želim hčerki naučiti, da je življenje kompromis, in zaradi tega moramo včasih malo potrpeti, da pridemo do ciljev, ki nam omogočajo lepšo prihodnost,« je v predstavitvenem posnetku dejala Sabina.

Čeprav je mamici verjetno hudo, da je doma pustila sedemmesečnega otroka, da bi se borila za glavno nagrado, pa nekateri gledalci tega ne odobravajo. Primož je na facebooku zapisal, da »sedemmesečni otročič potrebuje mamico in da jim tukaj ne bodo pomagali mož, babi ali dedi«. Z njim se strinja Nataša, ki pravi, »da otrok čuti in potrebuje ob sebi mamico in da upa, da bo dojenčica čim prej začutila mamino toplino«. 

image

 

Deli s prijatelji