SRAM JO JE

Trenutek razkritja: Pia priznala, kaj ima v hlačkah

Objavljeno 14. maj 2015 14.54 | Posodobljeno 14. maj 2015 14.54 | Piše: P. Pa.
Po včerajšnjem žuru je Pia danes povsem poklapana. Njena velika skrivnost je razkrita, Tibor, Martin in Ana ji stojijo ob strani in jo tolažijo.

Pia je v pogovoru na štiri oči priznala Martinu, da njena transformacija v žensko še ni povsem dokončna. »Ja, še vedno imam tisti moški del. Itak me je sram, da imam še vedno to stvar,« mu je razložila.

In kako se je začelo? Na včerajšnji zabavi se je Pia spet napila in zavore so ji popustile. Martin je skočil z njo v posteljo in se stiskal pod odejo. Njegove roke pa so očitno začele raziskovati Pijino telo. »Kaj pomeni ta ščit? Kaj imaš to trdo tu?« je spraševal Martin Pio, ko jo je v postelji stiskal k sebi. Opita Primorka se je le smejala in hihitala. Martin pa je nadaljeval z nenavadnimi vprašanji. »Kaj imaš v riti tule?« jo je spraševal, Pia pa mu ni odgovorila. 

Zanimalo ga je, kaj ima med nogami

Da se dogaja nekaj čudnega in da vse ni tako, kot so tekmovalci mislili, je posumila tudi Ana Mari. »Kdo vse je videl?« je zanimalo Pio. »Ja, jaz sem pa Tibor. Tudi drugi so se pogovarjali zunaj o tem, vendar so bila samo ugibanja,« ji je pojasnila Ana Mari. »Joj, spet bom morala pojasnjevati in razlagati o tem,« je odvrnila Pia.

Martin pa je vse jutro iskal priložnost, da bi jo ujel na samem in vprašal, kaj je res. »Neke stvari so se dogajale, ko sva bila včeraj v postelji. Zanima me resnica,« je dejal. »Je bila ta tvoja sprememba res dokončna ali še ni? Nihče mi ni nič rekel. Jaz sprejemam vse. Kakršna koli bo resnica, bo enako. Samo vedel bi rad resnico. Oni so že prej sumili, ampak nihče mi ni nič rekel. Jaz sem se zagledal vate in včeraj sem bil malo šokiran,« je pojasnil.

»Sram me je«

»Ko sem prišla sem, nisem razmišljala, kaj in kako bom. Rekla sem si, kar bo, bo. V eliti je bilo, kar je bilo. Ko sem prišla sem, so začeli šušljati in mi je bilo težko. Imela sem pogovor s Tomažem. Začelo se je tako, da naj se mu zaupam, da se ne bo šušljalo. On je predvideval, kaj in koliko časa imam vse 'porihtano'. Jaz sem samo rekla, da tri leta. Dejansko ta tatu pomeni, da bom lahko enkrat končno popolna ženska. Spodaj imam še vedno tisti moški del. Ko je to rekel, se mi je zdelo, da ni to pomembno. Že itak me je sram. Nisem hotela govoriti o tem, da ga imam še vedno. Mislila sem, da me bodo tako bolj sprejeli. Tudi jaz se bom počutila bolj sprejeto. Takrat sem hotela spakirati, ker se mi je zdelo, da sem se zlagala. Žal mi je, da so živeli v prepričanju, da sem 'cela' ženska. Res so me ful dobro sprejeli in nisem želela tega pokvariti. To je moja intimna stvar. Po eni strani sem želela povedati, ker nisem lažnivka. Drugi del pa mi je govoril, da je to moja intima, ki se nikogar ne tiče,« mu je obrazložila Pia.

»Včeraj sem bil v ful nerodni situaciji. Šel sem ven in bil čisto bled. Tisto plastiko imaš verjetno zato, da ti stisne. Takrat me je spreletelo, da nimaš vagine, in sem zato šel ven. Zunaj sem povedal, da sem zatipal plastiko, in potem je Ančka rekla, da si enkrat bila pijana in so ti moda pogledala ven. Sebastjan je govoril, da so to verjetno samo debelejše ustnice. Nihče ni nič rekel, še spodbujali so me k temu,« je povedal Martin.

Tibor jo miri

Pia mu je rekla, da želi povedati Tiborju, ki mu zaupa in ga ima kot za brata. Tibor ji je odvrnil, da se njemu to sploh ne zdi pomembno, zanj je pomembno le, kako se razumeta. Razložil ji je, da je na včerajšnji zabavi opazil nekaj in takrat se mu je zdelo, da ima »zelo slabo narejeno«. »Meni je to grozno, da se sploh o tem pogovarjamo in izgubljamo čas za to. Ti si Pia,« je rekel Tibor in jo vprašal, ali načrtuje operacijo in koliko to stane. Povedala je, da si želi operacije, ki stane približno deset tisoč evrov. Da se ji pred nikomer ni treba zagovarjati, je vztrajala tudi Ana. Pia je še dejala, da ji je bilo najbolj hudo zaradi Tiborja, ki mu zelo zaupa, in se je bala, da ji bo zameril, da ni bila iskrena z njim. On pa jo je pomiril, naj je ne skrbi, da je to njena stvar in da med njima ostaja vse tako, kot je bilo.

»Ančka je vedela, pa je Martina vseeno spodbujala. To ni bilo lepo in fer od nje,« pa je pristavila Ana.

Deli s prijatelji