UMAZANA LOČITEV

Tomaževa bivša spregovorila o zamenjani ključavnici

Objavljeno 17. avgust 2015 14.04 | Posodobljeno 17. avgust 2015 12.34 | Piše: A. K.
Ločitev zmagovalca Gostilne je odjeknila v javnosti, podrobnosti razhoda z ženo Anito so precej sočne.
Anita in Tomaž v srečnejših časih.

Zmagovalec oddaje Gostilna išče šefa Tomaž Škvarč Lisjak in njegova žena sta pred kratkim potrdila, da se ločujeta. Njun razhod pa je vse prej kot prijateljski, v javnost so namreč pricurljale umazane podrobnosti.

Anita naj bi se bila iz skupnega stanovanja odselila za valentinovo, on pa je pozneje dejal, da mu je žal, ker se je prijavil v šov, saj naj bi življenje po njem usodno vplivale na njegov zakon. Anita mu je celo očitala, da jo na spletu ponižuje, zamenjal pa je menda celo ključavnice na vratih njunega nekdaj skupnega doma, do katerega Anita nima več dostopa.

»Nimam besed«

Tomaž je sicer povedal, da je to storil zato, ker »želi, da se v stanovanje, v katerem živi, vstopa le, ko je doma, in da se vanj ne vstopa in hodi brez njegove prisotnosti in vednosti«. Anito smo povprašali, kako se ob tem počuti, in povedala nam je, da je nad Tomaževimi dejanji zelo razočarana.

»Za to, da je zamenjal ključavnico in da ne morem do otrokovih in svojih osebnih stvari, nimam besed. Vse dobro se poplača, vse slabo pa se slej ali prej vrne. Želim mu, da bi bil v življenju srečen in tukaj jaz zaključujem to poglavje,« nam je povedala Anita.

Deli s prijatelji