BIG BROTHER

Tomaž: Seks mi ne pomeni toliko kot dostojanstvo ženske

Objavljeno 22. junij 2015 11.03 | Posodobljeno 22. junij 2015 11.03 | Piše: Mo. S.
Tomaž meni, da zveza med Ano Mari in Tiborjem ne bo trajala.
Tomaž.

Tomaž Jeraj je v šovu Big Brother pristal na tretjem mestu. Neposreden in odločen kot je, ni omahoval, ko je bila na voljo vstopnica za finale, sotekmovalce pa je večkrat, čeprav se je znal tudi zabavati, spravil v slabo voljo. Zagledal se je v kar nekaj sostanovalk, a se z nobeno ni zapletel, razkril pa nam je, da mora tudi sam pri sebi še marsikaj spremeniti …

Je šla zmaga v prave roke? Komu bi jo sicer najbolj privoščil?

Nagrado bi najbolj privoščil Sebastjanu.

Si pričakoval, da bo zmagala ženska?

Pričakoval sem zmago moškega.

Kako veliko je tvoje razočaranje?

Moje razočaranje je nično, saj sem po sporočilih, ki sem jih dobil od publike, naravnost ganjen.

Kaj si v hiši najbolj pogrešal in kdaj ti je bilo najbolj težko?

V hiši sem najbolj pogrešal svoje otroke in najtežje mi je bilo, ker nisem imel možnosti, da bi me obiskali za minuto v hiši.

Si se posluževal kakšne posebne taktike, s katero bi prišel čim dlje?

Seveda sem se posluževal taktike, ki je najmočnejša in absolutno zmagovalna. Ta moja taktika je javno znana. Pravi se ji iskrenost in neposrednost.

Ni skrivnost, da si želel izkoristiti čim več sredstev za zmago (enkrat si na primer sprejel denar, nato pa plačal za finale). V tem primeru si spretno prepričal tudi Ano, ki je omahovala. Kako zdaj gledaš na to?

Na to nalogo ne gledam nič drugače kot le s ponosom. Prepričan sem, da je bila to optimalna izbira in zelo zanimiva za gledalce. Sicer pa je bila naloga taka, da bi v vsakem primeru nekdo moral dobiti ta denar. To se pravi, če ga ne bi sprejel jaz, bi dobil priložnost naslednji.

Ti je bila Pia na začetku všeč? Večkrat si rekel, kako je lepa in kako ima dolge noge, a ko je priznala, da je bila moški, si nehal govoriti o tem.

Ja, seveda, Pia je visoka in ima dolge noge in je za žensko tudi lepa. Ko pa sem izvedel, da je bila moški oziroma da še ni spremenila spola, sem nehal govoriti o tem, ker me privlačijo samo res prave in naravne ženske.

Imaš z A. J. kakšne posebne načrte? V hiši sta se zelo dobro ujela.

Z A. J. seveda imam načrte, da ohraniva dobre odnose, in kadar se bova družila, da bosta v zraku energija in smeh, tako kot je bilo v hiši.

Kaj meniš o Ani? Si se vanjo zaljubil?

Kot je že seveda javno znano, sem se res na začetku malce zaljubil, ampak sem se hitro postavil na realna tla in jo začel gledati kot dobrega in toplega človeka, s katerim bi lahko bil dober prijatelj in imel z njim veliko zanimivejše pogovore. Upam, da se bo to tudi kdaj zgodilo.

S kom vse boš obdržal stike in koga najraje ne bi poklical?

Poklical bom prav vsakega posebej in se z njimi družil, kolikor mi bo to le dopustil čas. Ni pa prav nobenega, ki ga ne bi poklical, ker bi do njega gojil kakršne koli zamere.

Kaj pa Suzana? Imela sta več kratkih stikov in sporov, tekle so tudi solze. Meniš, da bo, če se bosta srečala, drugače?

Suzana je ena tistih oseb, s katerimi se bom prav tako družil in si privoščil kako kavo, ko bom na obali ali ona v Ljubljani. Imela sva nekaj nesoglasij, to je res. Nikakor pa ni bilo zaradi teh sporov kakih solz. Bilo je le mencanje oči zaradi napetosti, ki jo doživiš zaradi dviga pritiska. Zgodba v joku v spalnici mi je smešna.

Kaj pa meniš o Soraji? Bi se z njo zapletel, če bi bila ona za, ali ne?

Še pred prihodom v hišo sem vedel, da se ne bom z nobeno zapletel v kakšne romantične, ljubezenske, še manj pa v seks zgodbe. Enako je veljalo za Sorajo. Kot že rečeno, mi seks ne pomeni toliko kot dostojanstvo ženske, ki bi ga lahko s takim dejanjem zasenčil.

Kako gledaš na romanco Tiborja in Ane Mari? Meniš, da se bo nadaljevala tudi zunaj?

Zelo težko ocenim. Vseeno mislim, če se bo ta zveza nadaljevala, da ne bo trajala.

Kaj meniš o Tiborju? Ko je zapustil šov, te je namreč vprašal: »A ti je 'ratalo'?«

O tej zadevi Tiborja povsem razumem. Čutil se je premaganega in je s temi besedami to samo potrdil. Drugače pa je Tibor super dečko.

V šovu si večkrat omenil, da z ženskami nimaš sreče. Kje misliš, da tičijo vzroki za to?

Vzrok za vse težave in nesreče, ki jih imamo, je v nas samih. Enako velja zame. Vem, da moram na tem področju še marsikaj narediti.

Kakšni so tvoji načrti za prihodnost?

Moji načrti za prihodnost so taki, da se bom prepustil dogodkom in poskusil sprejeti kako zanimivo ponudbo, če seveda bodo. Drugače pa, kot vedno, delo in skrb za moje otroke.

Deli s prijatelji