ENOLETNI PREMOR

Tina odkrito: Do Andree sem postala bolj hladna, odnos se je začel krhati

Objavljeno 01. junij 2015 12.41 | Posodobljeno 01. junij 2015 12.05 | Piše: S. U.
Tina Maze priznava, da bi leta 2007 zaključila svojo smučarsko kariero.
Takole je Tina Maze pozirala z vrtnico v ustih.

LJUBLJANA – Naša najboljša alpska smučarka Tina Maze je po letošnji sezoni napovedala enoletni premor. V radijskem intervjuju za Val 202 je priznala, da ni veliko manjkalo, da bi leta 2007 zaključila svojo smučarsko kariero, a je potem je 2008 stopila na novo pot z novo ekipo: »Ko smo ustanovili to ekipo, se mi je zazdelo, da sem znova začela smučati. Svojo kariero dojemam v dveh delih. Pred Andreo Massijem in po njem, a Team to aMaze nisva samo midva z Andreo. No, ob vseh menjavah v teh letih mi je več kot jasno, kako težko je dobiti dobre ljudi.«

Ljubezen se je skozi leta spreminjala

Odkrito je spregovorila tudi o ljubezenskem razmerju z Andreo Massijem: »Ta ljubezen se skozi leta spreminja. Od začetka sem bila bistveno bolj tolerantna. Zadnja leta sem postala tudi do njega bolj hladna, odnos se je začel krhati. O tem sva seveda govorila, prilagodil se je mojim zahtevam in na treningih dal več prostora trenerju Valeriu Ghirardiju.« Tina priznava, da je čudovito imeti takega trenerja oziroma takega človeka ob sebi, kot je on.

Sicer pa se Tina ob teh dneh posveča študiju in treningom, da ostaja v fizični formi. Dodala je še, da bo dopustovala na soncu, doma, potovanj ima namreč med sezono čez glavo.


Deli s prijatelji