ODZIVI

Tina o Pijinem priznanju: Joške še ne naredijo ženske

Objavljeno 14. maj 2015 22.13 | Posodobljeno 14. maj 2015 22.13 | Piše: P. Pa.
V elitnem delu hiše sta se zbližali. Tina pa je bila ob razkritju, da je Pia moški, povsem šokirana.

Gledalce resničnostnega šova Big Brother je danes presenetilo in šokiralo Pijino priznanje, da njen proces spremembe spola še ni končan. Priznala je, da je še vedno moški in da ima med nogami še zmeraj moški spolni organ. Odzivi na njeno priznanje so različni, večina pa Pii čestita za pogum in priznanje.

Med komentatorji se je znašla tudi bivša tekmovalka v hiši Big Brother Tina Lukić. »Nič ni narobe, jaz mu želim vse lepo, samo tudi meni ni bilo super, ko so me primerjali z moškim. Nič nisem jaz njemu zabila noža v hrbet, a če človek ni odkrit do mene, kako potem pričakujete, da bom jaz do njega? Elvisu oziroma Pii želim vse lepo, tudi uresničitev njegove/njene želje, samo ne obsojati, ker ne veste vsega,« se je na kritike odzvala Tina. Pojasnila je, da so ljudje napadali njo, a se je zdaj res izkazalo, da Pia ni ženska. »Verjamem, da ji je bilo težko, ampak lagati pa ni treba. Nič ni narobe s Pio, narobe je z ljudmi, ki so bili tako prepričani, da je Pia ženska. Joške še ne naredijo ženske! Drugače pa ji želim vse uspešno na tej poti.«

V nadaljevanju je dodala, da je bila Pia, ko je bila še Elvis, lep fant, zato je prepričana, da bo kot ženska še lepša.

Veliko pa je tudi takih, ki so do Pie kritični, saj pravijo, da je lagala in zavajala sotekmovalce ter gledalce. Kaj so zapisali, lahko preberete zgoraj.

 

Deli s prijatelji