BIG BROTHER

Tina ne prenaša več Pie: Tako se mi gnusi, fuj, in še zabita je

Objavljeno 06. april 2015 09.20 | Posodobljeno 05. april 2015 20.32 | Piše: Mo. S.
Tomaža pa zanima, zakaj Pia sama iz sebe dela norca.

Nad razvratom v hiši Big Brother, natančneje nad Pio, ki v razvratu rada sodeluje, se očitno najbolj zgraža Tina. V pogovoru s Tomažem je dejala, da se Pia obnaša tako vlačugasto, da lahko kar bruhaš. »Tako se mi gnusi, fuj,« je povedala in dodala, da je vesela, ker si je Pia zdaj našla Ano, da ima ona pred njo zdaj mir.

Večkrat se ga je napila že v elitnem delu hiše, je spomnila Tina. »Da ji mora Tibor dol vleči majico in gledati stran, ker mu je nerodno?  Tako se mi gnusi,« je bila ostra. Še več, meni da Pia ni niti preveč pametna: »Zabita je. Kot ženska razumem, da je tako fu******, kot tip pa ne. Da je tako zabita …« Po njenem mnenju se ženskam neumnost očitno hitreje oprosti kot moškim.

Tomaž pa se je vprašal, zakaj Pia sama iz sebe dela norca. Zaveda se, da hoče biti starleta in o tem meni: »Potem pa je to edina taktika. Ali imaš kakšne talente ali pa moraš biti totalen bedak. Kot Štern, Štern je starleta. Inteligenten je, veliko zna, ampak namerno deluje kot bedak. Ali pa Murko,« je razlagal.

Deli s prijatelji