BIG BROTHER

Tibor se po vročih nočeh dela nedolžnega: Ona rine vame

Objavljeno 21. april 2015 20.14 | Posodobljeno 21. april 2015 20.14 | Piše: Mo. S.

Tibor je priznal, da mu je Ana Mari všeč, ampak se za zdaj menda (še) ne želi zapletati z njo.

Tako se je Tibor stiskal k Ančki.

V Big Brotherju se v zadnjem času precej dogaja med Tiborjem in Ano Mari. Tibor je svoje težave z njo, ki po njegovih besedah kar sili vanj, zaupal Sebastjanu. Ta je ohranil mirno kri: »Dovolj je že to, da jo božaš, objameš,« češ da Ana Mari vso njegovo pozornost očitno jemlje zelo resno. A Tibor pravi, da se do svojih prijateljev obnaša enako.

»Ti si del tega problema, čeprav to ni tvoj problem,« je nadaljeval Sebastjan, Tibor pa je vendarle priznal, da mu je Prekmurka všeč. »Lagal bi, če bi rekel, da mi ni všeč. Nekaj je tukaj. Če bi rekel, da ni, bi lagal,« je dejal. A kmalu je pristavil tudi: »Nočem riniti v zasedeno žensko.«

Sotekmovalca sta se pogovarjala tudi o tem, kaj si o vsem skupaj misli njen tako imenovani fant, ki šov spremlja od zunaj. Tibor se je hitel opravičevati, da si to, kar pač počneta, ona sama želi, saj da dobesedno rine vanj. In to zlasti zvečer ter ponoči, medtem ko ga čez dan večinoma pusti pri miru. Z njo se, vsaj tako pravi, ne želi zapletati, raje bi počakal na konec šova.

Kaj je hotela od Sebastjana?

Zdaj ji je postavil mejo, je nadaljeval, zanimivo pa je tudi, da je tudi Sebastjan večkrat omenil, da sta imela z Ano Mari takšne in drugačne pogovore. Sam ji je mejo postavil takoj, češ da je tudi vanj hotela riniti, kar pa mu menda ni bilo všeč. Le kaj je hotela od njega?

Deli s prijatelji