TEŽAVE

Teja iskreno: sprijaznila se je, da ne bo imela otrok

Objavljeno 04. junij 2015 10.20 | Posodobljeno 05. junij 2015 00.23 | Piše: P. Pa.
Priznala je, da je imela v prejšnji zvezi veliko težav z zanositvijo, zato se je že sprijaznila, da ne bo postala mamica.

Najslavnejši slovenski kuharski parček Teja Perjet in Jani Jugovic pričakuje otroka. Kot sta razkrila v intervjuju za revijo Story, pa ju je novica o nosečnosti zadela kot strela z jasnega, saj se je Teja že sprijaznila s tem, da ne bo mogla imeti otrok. V prejšnji zvezi je imela namreč velike težave z zanositvijo, zato tudi z Janijem nista gojila velikih upov, da bi povečala družino. Teja in Jani sta sicer že izbrala ime za otroka, ki se jima bo predvidoma pridružil konec septembra. 

Medicina ni pomagala

A kljub temu, da se njuna ljubezenska zgodba zdi skoraj pravljična, pa jima ni bilo vse postlano z rožicami. Teja je priznala, da je imela v preteklosti veliko težav in se je že vdala v usodo. Pravi, da se je njeno razmišljanje po prihodu iz resničnostnega šova Gostilna išče šefa zelo spremenilo in da se je prepustila življenju. Teja je v preteklosti prestala veliko preiskav in tudi posegov, da bi svoje zdravstvene težave izboljšala, a je bilo takrat vse brez uspeha. »Zato sem še toliko srečnejša, da se je vse zgodilo naravno in mi je očitno namenjeno, da sem mamica, kar me neizmerno osrečuje.«

Novice, da bo postal starejši brat, se je razveselil tudi Taj, Janijev sedemletni sin iz prejšnje zveze. Teja pravi, da že načrtuje, kako bo skrbel za dojenčka in ga čuval. Teja in Jani sta tako sredi preurejanja stanovanja, saj bo poleg dojenčka novo pohištvo dobil tudi Taj. Teja je še razkrila, da na začetku sploh ni pomislila na to, da je noseča, da jo je k nakupu in opravljanju testa spodbudil Jani, ker se mu je zdelo čudno, da si je v prvih mesecih popoldne privoščila spanec.

Deli s prijatelji