ZALJUBLJENA

Srce barovke Vite je osvojil košarkar Jure

Objavljeno 15. maj 2015 20.26 | Posodobljeno 15. maj 2015 20.27 | Piše: A. K.

Vita nam je o razmerju z visokoraslim košarkarjem zaupala marsikaj.

Vita in Jure sta srečno zaljubljena.

Pred kratkim smo poročali, da naj bi med zmagovalcem šova Kmetija: Nov začetek Denisom Toplakom in nekdanjo barovko Vito Udovič preskočila iskricaimage. Vita nam je zaupala, da ji je Denis kot moški všeč, Denis pa je presenetil in dejal, da Vita nikakor ni njegova sanjska ženska in da mu je všeč voditeljica Olga Burlachenko.

Čeprav je bilo sprva videti, da naj bi bila Vita precej zagreta za priljubljenega kmeta, pa očitno ni tako. Iz zanesljivih virov smo namreč izvedeli, da je njeno srce oddano, njen novi izbranec pa je košarkar Jure Besedić, ki igra za KK Portorož.

Všeč so ji uspešni moški

Poklicali smo Vito in jo povprašali o visokoraslem Juretu in potrdila nam je, da sta res par. »Že od nekdaj so mi všeč dominantni moški z uspešno kariero, ki vedo, kaj želijo. Jure je eno leto mlajši od mene in prvič v življenju imam mlajšega,« je povedala v smehu. Razkrila je še, da sta se spoznala kmalu po njenem odhodu iz Bara. »Tretji dan sva se dobila na večerji in si bila takoj všeč. Prvič sem ga videla, ko je v Bar prišel z našim menedžerjem Denisom, s katerim sta prijatelja, in že prvi večer sem si rekla, da bo moj,« se spominja svetlolasa Dolenjka.

»Ne gre za poletno romanco«

Svojega izbranca pogosto obiskuje na Obali in tudi on je njo obiskal v Novem mestu. »Razmerje sva poskušala skrivati, vendar so me mediji začeli parčkati z drugimi moškimi. Z Juretom naju je to zmotilo, zato sva se začela v javnosti skupaj pojavljati. Skupaj res uživava in veva, da bo najino razmerje trajalo. Ne gre le za neko poletno romanco. Strah me je le, da bo odšel v tujino, toda če do tega pride, bom šla zagotovo z njim,« še pravi Vita.

Z Juretom načrtujeta tudi skupni dopust, pri tem pa ima Vita proste roke. »Dal mi je zeleno luč in vsekakor bova deset dni totalno uživala in si vzela čas zase,« je še povedala naša sogovornica, zaljubljena do ušes.

Deli s prijatelji