VROČA NOČ

Sramežljivi Matej seksal na Klemnovi zabavi?

Objavljeno 14. januar 2015 14.44 | Posodobljeno 14. januar 2015 14.44 | Piše: A. K.
Zabava se je zavlekla pozno v noč, dogajanje pa je bilo iz ure v uro bolj vroče.
Matej se je očitno sprostil.

Kdo bi pozabil Mateja Ruparja, osmoljenca šova Kmetija: Nov začetek? Visokorasli Matej na posestvu ni imel sreče ne z ženskami ne z glasovi, saj je tik pred koncem izpadel zaradi porote, ki ga je soglasno izločila iz igre.

Šova je sicer konec, a kmetje se na takih in drugačnih dogodkih še vedno družijo, nekateri pa so ostali zelo dobri prijatelji. Med najbolj družabne lahko zagotovo uvrstimo Klemna Lopatiča, ki je pretekli vikend praznoval svoj 20. rojstni dan. Na zabavo je povabil številne nekdanje sotekmovalce in na ušesa nam je prišlo, da je bila zabava vse prej kot dolgočasna.

Matej v objemu neznanke

Denis in Leon sta se na praznovanje odpravila iz Cerknega. Bila sta precej pozna, saj so bili ostali že zbrani, med njimi pa sta zagledala znane obraze. »Tam sta bila brata Božo in Martin, Matej, tudi moj stric Zlatko je prišel. S Klemnom se zelo razumeta. Lahko povem, da je bila zabava odlična, smeha in deklet je bilo v izobilju,« nam je zaupal Denis in skrivnostno dodal, da so ostali »Mateju pomagali, da je imel zelo pestro noč«.

Kaj naj bi to pomenilo, ni želel razkriti, a je bil zato veliko bolj zgovoren Leon. »Tudi jaz sem slišal, da je imel pestro noč. Malce prej sem zaspal, ker sem bil utrujen, slišal pa sem, da je spal z nekim dekletom,« nam je zaupal.

Slavljenec predčasno v posteljo

In kaj se je zgodilo s slavljencem? »Z Denisom sva ga poslala v posteljo, ker je bil zelo utrujen,« je povedal Leon. Na vprašanje, ali je bilo to zaradi alkohola, se je Leon samo zasmejal. Dvajsetletnik, ki bo v kratkem predstavil svoj prvi pornič, je nato utonil v sen, Denisu in Leonu pa pustil ključe, da sta se lahko zabavala naprej, nato pa sta pri njem tudi prespala.

Deli s prijatelji