ONEMELI

Slabotni Franc Planinšek: prijatelji so v skrbeh

Objavljeno 02. oktober 2016 23.16 | Posodobljeno 02. oktober 2016 23.16 | Piše: N. F.

Vedno razigran, stilsko drzen in poln iskrivih izjav je bil tokrat skoraj neprepoznaven.

Franc Planinšek si pri hoji pomaga s palico, mi pa mu želimo, da si čim prej opomore. Foto: Sašo Radej

Gosti Ljubljanskega tedna mode so onemeli, ko se je na prizorišču pojavil slavni plastični kirurg Franc Planinšek. Vedno razigran, stilsko drzen in poln iskrivih izjav je bil tokrat skoraj neprepoznaven. Prišel je namreč s palico, ob njem pa je bila nenehno temnolasa prijateljica Katarina Vujkovac, ki mu je pomagala. Kljub nezavidljivim okoliščinam, v katerih se je znašel, pa ni izgubil volje do ustvarjanja in druženja.

Še vedno 
je zakopan v delo, potovanja in ustvarjanje.

Brez sramu, ki je značilen za Slovence, se je pokazal v javnosti in nam dal vedeti, da telesno morda ni v najboljši pripravljenosti, zato pa je njegova notranja moč na vrhuncu. Še vedno je namreč zakopan v delo, potovanja in ustvarjanje na področju lepotne kirurgije. Prijatelji so sicer v skrbeh za človeka, ki je polepšal življenje številnim znanim in neznanim ljudem po vsem svetu, ter si želijo, da bi se zdaj bolj posvečal sebi. 

»Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.« 

image

Deli s prijatelji