NOV PARČEK

Seksi voditeljica Tara nova Janova ljubezen?

Objavljeno 09. april 2015 20.41 | Posodobljeno 09. april 2015 20.42 | Piše: A. K.
Plestenjak in voditeljica naj bi bila najnovejši par na slovenski sceni.
Med Taro in Janom je 16 let razlike.

Glasbenik Jan Plestenjak že od nekdaj skrbno skriva svoje zasebno življenje, zato mediji ves čas ugibajo, kdo je njegova izbranka. Pred meseci je bila to menda še Tina Gaber, svetlolaska, ki naj bi trenutno grela njegovo srce, pa je po besedah našega vira 26-letna voditeljica Tara Zupančič, ki jo lahko trenutno gledamo ob Boštjanu Romihu v oddaji Popolna porokaimage.

Tara in Jan sta bila konec marca opažena v nekem lokalu v Strunjanu, kot je še povedal naš vir, pa sta proslavljala njegov 42. rojstni dan.

Voditeljica, ki je od Plestenjaka mlajša kar 16 let, je sicer priznala, da je zaljubljena, a domnevnega razmerja z glasbenikom ni želela komentirati.

Sicer pa je Tara za naš portal v začetku februarja povedala, da je samska, kar pomeni, da z Janom nista dolgo par ali pa da nam je voditeljica novega partnerja takrat zamolčala. Ob neki priložnosti je razkrila, da si tudi sama nekoč želi postati nevesta. Že od nekdaj si želi vrtno poroko, torej tako s paviljoni, z lampijoni in belim cvetjemimage.

Deli s prijatelji