BIG BROTHER

Sebastjan mesec po šovu razkriva ljubezenske avanture

Objavljeno 03. avgust 2015 15.05 | Posodobljeno 03. avgust 2015 15.07 | Piše: A. K.

V šov je stopil kot devičnik, zadeve se na ljubezenskem področju še vedno niso spremenile.

Sebastjan še vedno nima dekleta.

Ljubljančan Sebastjan Burnar (30), ki je javno priznal, da je v Big Brother stopil kot devičnik, po koncu šova ni doživel kakšnega večjega življenjskega preobrata. Še vedno dela kot programer oziroma razvijalec, dogajanju po šovu oziroma nekdanjim sotekmovalcem pa več ne sledi pogosto. Sodelavci so ga po prihodu v službo dobro sprejeli in so bili zanj veseli, prav tako pa so pridno spremljali dogajanje v hiši Velikega brata.

Vabile so ga

Sebastjan nam je še zaupal, da se na njegovem ljubezenskem področju niso zgodile velike spremembe in da je še vedno samski, je pa zato dobil nekaj oboževalk, ki so poskušale navezati stik z njim. Pravi, da so ga vabile na različne dogodke, tudi na maturantski ples, a se povabilom ni odzval. Mož skromnih besed nam je še povedal, da ni dobil nobenega nespodobnega povabila ali vabila na zmenek. »Bila so različna vabila na zabave, v glavnem nič posebnega,« pravi Sebastjan.

Ohranjajo stike

Kljub temu da je šova konec, ostaja v stikih z nekdanjimi sotekmovalci, čeprav ima zaradi izkoriščenega dopusta manj časa kot nekateri. »Dobili smo se v Domžalah, kjer je zabavo organiziral barovec Miloš. Na take dogodke hodim. V stikih pa ostajam z vsemi, tudi na facebooku imamo svojo skupino in se pogovarjamo. Težava je v tem, da smo razkropljeni po vsej Sloveniji. Najbliže sta mi Martin in Tomaž, tudi Nina večkrat pride v Ljubljani. Srečal sem se tudi s Pio,« je razkril Sebastjan.

Avgusta na krajši oddih

Čeprav zmagovalki številni oboževalci očitajo, da brezglavo zapravlja denarno nagrado, in ji na facebooku sporočajo, da jim je žal, ker so glasovali zanjo, Sebastjan za nekdanjo sotekmovalko nima slabih besed. »To je njena stvar. Težko rečem, kaj je res in kaj ne,« pravi in dodaja, da je letošnji dopust izkoristil za bivanje v hiši Big Brother, se bo pa avgusta odpravil še na krajši oddih s prijatelji.

Deli s prijatelji