V PRIČAKOVANJU

S sanjskega potovanja so se vrnili že trije

Objavljeno 29. december 2014 13.46 | Posodobljeno 29. december 2014 13.48 | Piše: Polona Pirc
Ljubezen, ki je vzklila zaradi šova Gostilna išče šefa, bo čez dobrih pet mesecev obrodila sadove.
Septembra v Los Angelesu, kjer sta spočela svojega prvorojenca. Nameravata ga peljati tja. Foto: osebni arhiv

Kmalu 28-letni Žiga je v šov, kot mnogi, prišel z visokimi cilji, bil eden od kandidatov za zmago, a predvsem zaradi svoje glasno izražane neposrednosti zelo hitro izpadel iz igre. Gledalcem je šel njegov karakter na živce, ravno nasprotno pa je prav z njim pritegnil pozornost navdušenke nad resničnostnimi šovi, nekdanje novinarke Barbare Majič. Tako zelo, da mu je takrat 31-letna Barbara po facebooku poslala vabilo na kavo in sprejel ga je. Dobila sta se, si bila takoj zelo všeč in od takrat sta par. Takoj sta tudi zaživela skupaj, njuna ljubezen pa se dobro leto po tem še vedno odvija filmsko. Drug v drugem sta našla tisto, kar sta iskala. Nekdanja velika žurerka se je povsem umirila in veselo prede doma, v Žigovem objemu, srboriti borec za svoj prav pa se je, obkrožen z njeno ljubeznijo, začel mehčati. Za otroka sta se odločila poleti, a sta z akcijo zaradi morebitnih začetnih slabosti vendarle počakala do septembra, ko sta odpotovala v Barbari tako ljubi Los Angeles, na poroko njene prijateljice.

Trebušček in brada

Bilo je sanjsko, s potovanja pa so se vrnili trije. Že čez lužo je bilo Barbi čudno, ker ji sladice niso teknile, tri dni po vrnitvi pa je hitri test njen sum potrdil – zanosila je. Presenetilo ju je, kako hitro je bila njuna želja uslišana. Barbara je novico zaupala najboljši prijateljici, počakala sta še dober mesec, da je nosečnost potrdila tudi ginekologinja, nato pa povedala še staršem. »Mojih ne morem več presenetiti, zato jih niti z otrokom nisem,« nasmejana pove bodoča mamica, ki se ji trebušček že pozna. Žiga za svoje prizna: »So bili kar presenečeni, ja.« To bo pri Šinkovčevih prvi vnuk, Barbi pa je tako ali tako edinka. Otroka pričakujeta konec maja, te dni prena-vljata in prerazporejata stanovanjce, prav kmalu, upata, bosta izvedela otrokov spol. »Ko bo stanovanje gotovo, se bo šlo pa po nakupih,« pove bodoči očka, ki je kot kuhar v decembru polno zaposlen in po novem nosi brado. Ime za fantka že imata, za punčko še ne, bo pa kratko, saj bo imel otrok oba priimka. Tudi zato, da priimek Majič v Sloveniji ne bo šel v pozabo.

Barbi, ki dela kot vizažistka, je vesela, da nima nobenih slabosti, jo pa prej zdela utrujenost in nenehno se ji spreminja okus. Novo leto bosta, kot lani, pričakala umirjeno, najverjetneje pri prijateljih.

Deli s prijatelji