PRI KIRURGU

Resnica o umetnih prsih po Ivonini operaciji: redno jih je treba masirati

Objavljeno 22. julij 2015 09.46 | Posodobljeno 22. julij 2015 10.02 | Piše: Anita Krizmanić
»Ljudje govorijo marsikaj, pa sami pojma nimajo. Jaz sem zelo zadovoljna, saj moji joški ‘držijo‘ že dvanajst let, le masirati si jih moram redno,« pravi La Toya.
Za svoj okus je imela veliko premajhne. Foto: Dejan Javornik

Pred natanko enim tednom se je 20-letni Ljubljančanki Ivoni Pavlović, ki jo je širša slovenska javnost spoznala kot udeleženko resničnostnega šova Bar, pozneje pa tudi veliko finalistko, ki jo je porazil Primorec Črt Banko, izpolnila želja. Da si že lep čas želi večjih prsi, je razlagala tudi sotekmovalcem, ki jim je še zaupala, da se ji bo želja slej ko prej uresničila. Po prihodu domov nista minila niti dva tedna, ko naj bi Ivono poklicali s Klinike za plastično kirurgijo Fabjan. Zaupala nam je, da se je odločala med Maticem Fabjanom in hrvaškim kirurgom Sinišo Glumičićem, a se je po kratkem premisleku odločila za prvega, saj ji je ta ponudil brezplačen poseg oziroma sponzorske prsi. Vzhičena Ivona nam je še pred posegom zaupala, da si bo prsi povečala za kar tri številke. Petnajstega julija je tako postala ponosna lastnica košarice D, še pred posegom pa ni mogla skriti svojega navdušenja. »Zelo sem vesela, da se mi bodo sanje uresničile. Komaj čakam, da vidim balone,« je povedala v smehu. Tričetrt ure dolg poseg je minil brez zapletov, Ivona pa je dejala, da je srečna kot še nikoli.

Očitajo ji, da ima prevelike

A na spletu so hitro po njeni objavi, da je postala ponosna lastnica novih prsi, začeli opletati zlobni jeziki, češ da si je dala narediti prevelike in da ji prav nič ne bodo pristajale. Ivone pa zlobni komentarji ne ganejo. Nasprotno – zlobnežem sporoča, da je to njeno telo in da je sama s sabo zelo zadovoljna, prav tako je pohvalila Matica Fabjana, ki jo je polepšal z večjim oprsjem. Na Ivonin lepotni poseg se je odzvala tudi pornesa La Toya, ki je Fabjanovo kliniko obiskala pred dvanajstimi leti. »Malo je pretiravala. Videla sem Ivono in zdi se mi zelo lepo dekle. Je mlada in si očitno želi biti še bolj seksi. Jaz mislim, da je lahko seksi tudi brez večjih prsi. Tudi brez njih bi bila lepa. Sicer pa, če njej to paše, zakaj pa ne,« meni La Toya, ki je v zgodnjih dvajsetih prvič odšla pod nož in si dala svojo dobro trojko povečati za dve številki. Kljub kritikam, da so njene prsi po obisku Fabjana videti grozljive in očitno umetne, La Toya pravi, da je s Fabjanovim delom zadovoljna še danes.

Pri Fabjanu tudi ustnice

»Ljudje govorijo marsikaj, pa sami pojma nimajo. Jaz sem zelo zadovoljna, saj moji joški 'držijo' že dvanajst let, le masirati si jih moram redno. Res pa je, da vsadki ne pristajajo vsaki ženski. Za Fabjana kdo reče, da ni dober kirurg, dejstvo pa je, da telo nekaterih žensk vsadkov ne sprejme. Ljudje kritizirajo uspešne ljudi in Fabjan si je že pred leti ustvaril ime, zato je tudi slišati takšne stvari. Meni je povečal tudi ustnice, potem pa so vsi govorili, da sem cela umetna, kar sploh ni res. Imam svoj nos in trepalnice in nočem biti vsa načičkana,« pravi La Toya in poudarja, da njene prsi zagotovo niso prevelike, še manj pa da so videti umetne. »Le zredila sem se, zato so videti večje,« je še povedala.

Pogovarjali smo se tudi z Maticem Fabjanom, ki je bil o Ivoninem posegu precej redkobeseden, a nam je povedal, da se je med posegom odločal med 400- in 425-mililitrskimi vsadki in se naposled na podlagi tkiva odločil za prvo velikost. Na očitke, da bodo njene prsi glede na prvotno velikost zdaj videti velikanske, Fabjan odgovarja: »Takšne prsi si je želela.« Sicer je zadnja beseda kirurgova, a Fabjan pravi, da je bila takšna velikost pri Ivoni še vedno sprejemljiva in da gre pri povečavi prsi večinoma za takšne razlike. Povedal nam je še, da si je Ivona želela, da bi bile njene prsi še večje, a ji je to odsvetoval. Dodal je, da so zadevo izpeljali tako, da bodo nove prsi Ivoni pristajale, prav tako jo je pohvalil, da se je pred operacijo držala navodil in je bila poslušna pacientka. Izvedeli smo še, da naj bi si Ivona želela dati povečati še ustnice, a so ji to na kliniki odsvetovali, saj naj bi bile te po Fabjanovem mnenju dovolj polne.

 

 

Deli s prijatelji