BAR

Reneja šokirala izpoved bivše punce: Ona ni taka

Objavljeno 26. marec 2015 09.08 | Posodobljeno 26. marec 2015 09.10 | Piše: A. K.
Rene ne more verjeti, da je njegova bivša spregovorila za naš časopis.
Z Lauro sta bila lep par. Bosta še kdaj?

Izpoved Laure L. je dosegla tudi njenega nekdanjega fanta, barovca Reneja Šantića. Ta je v jutranji izmeni v ljubljanskem Nebotičniku hitel listati Novice, v katerih smo objavili zgodbo njegove bivše, ki nad njegovimi poljubi s Suzano ni najbolj navdušena. »Ne verjamem, da je dala izjavo. Lahko, da je, samo ne verjamem. Ona ni taka,« se je čudil osupli Rene. Eden izmed gostov, ki so ga dražili, da ga je »dobro 'uvalila'«, pa mu je odvrnil: »To ti je nalašč naredila.«

Nekajkrat je še ponovil, da ne verjame, da je zgodba pristna, in dodal, da je že včeraj v časopisu videl napovednik. »Na to sem danes čakal,« je povedal nekoliko zamišljeni Rene, ki ga verjetno skrbi, da po odhodu iz Bara ne bo imel več podpore pri svoji nekdanji punci, za katero je še pred kratkim trdil, da upa na najboljše. Pred njegovim vstopom v Bar sta se namreč spet začela sestajati.

Reneju ne kaže najbolje, saj njegova bivša pravi, da je samovšečen in pri ženskah vedno išče pozornost. »Več kot očitno si zelo želi medijske prepoznavnosti in bi za njo naredil kar koli. Žalostno je, da je vse, kar lahko nekateri pokažejo, le zunanji videz. Glede na to, da ga dobro poznam, lahko povem še, da se je v resničnostnem šovu zelo spremenil,« nam je med drugim zaupala Laura. Kaj vse je še povedala, lahko preberete tukaj.

Deli s prijatelji