NE GANE GA

Rene o Suzaninih vročih igricah: To ni pošteno do Ivone

Objavljeno 25. april 2015 18.25 | Posodobljeno 25. april 2015 18.27 | Piše: A. K.
Pričakoval je, da se bodo stvari zapletle, a ga vse skupaj, kar se dogaja med Ivono, Suzano in Joelom, ne gane.

Izpadli barovec Rene Šantić, ki se je v šovu ogrel za barovko Suzano, ona pa zanj, nima časa za spremljanje šova, v katerem se je še pred kratkim boril za petdeset tisoč evrov. Kljub temu je dobro seznanjen s tem, da je zadnje dni precej napeto med Suzano, Ivono in Joelom, ki menda okrog malega prsta vrti obe dekleti. Ivona je namreč močno zamerila Suzani, ker se je v kadilnici pod odejo stiskala z Joelom. Čeprav je Suzana sprva povedala, da ga je samo božala po nogi, je Joel priznal, da se ga je dotikala tudi po mednožju.

»Kar se dogaja, zame ni nič pretresljivega. Zdelo se mi je, da se bo zgodilo kaj podobnega,« nam je povedal Rene, ki posnetka sicer ni videl, a je od drugih slišal, da naj bi se Suzana igrala z Joelovim korenjakom. »Menda je Joel to priznal in jaz ne vem, zakaj bi lagal,« dodaja. Pravi, da so vsi trije osebe, ki potrebujejo veliko pozornosti. »Joel sicer ne toliko kot dekleti,« meni.

Za to, kar se dogaja v šovu, mu je vseeno, ne gane ga niti Suzanino početje. »Večkrat sem povedal, da se med nama ne bo nič zgodilo. Suzana ima rada fante in moško pozornost,« o Suzani pravi Rene in dodaja, da se mu vse skupaj ne zdi pošteno do Ivone, ki ji je Joel všeč. Dodaja še, da se razmere ne bodo zaostrovale. »Mislim, da zadeve ne bodo šle tako daleč, da bi prišlo do kakšnega pretepa.«

Rene nam je še povedal, da je samski, in skrivnostno dodal, da »se za nekaj bori«.

Deli s prijatelji