KONEC JE

Potrdila ločitev od Tomaža: Ponižuje me prek spleta

Objavljeno 13. julij 2015 10.16 | Posodobljeno 13. julij 2015 10.16 | Piše: A. K.
Žena zmagovalca Gostilne je spregovorila o težavah v zakonu.
Želita se tetovirati.

Govorice, da se zmagovalec Tomaž Škvarč Lisjak in njegova žena Anita ločujeta, so se izkazale za resnične. Tomaž je še pred meseci razlagal, kako naporen posel je gostinstvo, a da ga žena podpira in razume. Očitno pa ni tako ... Anita je končno zbrala pogum in za revijo Nova povedala, da se je od Tomaža odselila za valentinovo in da je bil to najžalostnejši dan v njenem življenju.

S sinovi se je preselila k staršem, saj si želi umirjeno in zdravo življenja zase in zanje. »Tomaž se je, ko je prišel iz šova, zelo spremenil. Želim si sporazumno ločitev, vendar težko verjamem, da se nama bo uspelo mirno dogovoriti,« je še povedala Anita.

Trga se ji srce

Dodala je še, da se že mesece trudi in stvari olepšuje, vendar jo ves čas kličejo novinarji. Klic je dobila tudi, ko je Tomaž na facebooku objavil fotografijo, na kateri razgaljen pozira s svetlolasko. »Zelo žalostno je, da sem še vedno njegova žena, on pa me prek spleta tako ponižuje. Žalostno, srce se mi trga. Da sem ga vpisala v šov, je bila moja največja napaka, ki je žal ne morem popraviti.«

Da se z ženo ločuje, je tokrat potrdil tudi Tomaž, ki pravi, da upa, da se bosta z Anito sporazumno pogovorila za dobro vseh.

Deli s prijatelji