NA ŠVEDSKEM

Poniknila kot Atlantida, danes s 15 let mlajšim

Objavljeno 28. januar 2016 18.16 | Posodobljeno 28. januar 2016 18.18 | Piše: S. U.
Voditeljica, radijska zvezda in pevka v številnih znanih zasedbah je bila v 90. letih prejšnjega stoletja eden izmed sinonimov domače estrade.
Deja Mušič na vrhuncu svoje kariere.

O nekdanji prvi dami Karaok Deji Mušič smo že obširno poročali. Voditeljica legendarne oddaje, radijska zvezda in pevka v številnih znanih zasedbah je bila v 90. letih prejšnjega stoletja eden izmed sinonimov domače estrade, nato pa je poniknila, kot je naslov pesmi, ki jo je prepevala s skupino Gimmie 5  kot Atlantida.

Čeprav kraj, kjer trenutno živi, ostaja skrivnost, pa smo izvedeli, da je pevka na Švedskem in je poročena s 15 let mlajšim moškim, letos pa menda namerava obiskati domovino. Ali to drži, bomo še videli, saj je življenje temperamentne televizijske in radijske zvezde za večino njene nekdanje družbe težko izsledljivo.

Mlajši fantje

Kakor koli že, rečemo pa lahko, da Deja vendarle spremlja najnovejše svetovne trende, da uspešna ženska ljubi mlajšega moškega. Med takšnimi, ki si izbirajo mlajše, je tudi pevka Jennifer Lopez (46) z dvakrat mlajšim izbrancem Casperjem Smartom. V zadnjih letih odmevajo Madonnine drame z mladeniči, na Hrvaškem pa sta najodmevnejši zvezi Severine s 15 let mlajšim Igorjem Kojičem ter njene kolegice Jelene Rozga (38) in devet let mlajšega Stjepana Hauserja.

Deli s prijatelji