BAR

Po napadu na Emija posredovala policija

Objavljeno 30. marec 2015 22.00 | Posodobljeno 30. marec 2015 22.00 | Piše: Mo. S.
»Stranke, ki so bile poleg, vedo, koliko je ura,« pravi Emi.
Emi si je nadel Miloševo majico.

V noči na nedeljo je v Baru završalo. Pa ne zaradi kakšnih spletk ali ljubezenskih pripetljajev, temveč zaradi neznancev, ki so se spravili na Emija.image Tega je zmotilo, da se nihče ni postavil zanj, pojavljajo pa se tudi informacije, da sta Joel in Rene napadalca poznala.

Z Miloševo majico

Emi je kasneje sporočil, da sta se nanj zgodila dva napada, a prvega niso posneli. »Stranke, ki so bile poleg, vedo, koliko je ura,« je zapisal, češ da na posnetku, ki smo ga objavili tudi mi, manjka prvih pet minut. Da bi ponazoril simboliko dogodka, si je nadel Miloševo majico. Tudi zanj se ni nihče potegnil, namreč meni Emi.

Policija: elementi kaznivega dejanja

Zaradi incidenta pa je v Nebotičniku posredovala tudi policija. »O dogodku, ki ga navajate, smo bili obveščeni včeraj v popoldanskem času. Sam dogodek ima elemente kaznivega dejanja, policisti pa nadaljujejo zbiranje obvestil v predkazenskem postopku. Podrobnosti vam zaradi tajnosti tega ne moremo pojasnjevati,« nam je sporočila tiskovna predstavnica ljubljanske policijske uprave Nataša Pučko.

»Varnostniki zaščitili vse prisotne«

Za dodatna pojasnila o vsem skupaj pa smo se obrnili tudi na Planet TV. Z odgovori so bili skopi. V nedeljo so imeli barovci zaradi napornega urnika prost dan, so nam sporočili. Med incidentom so varnostniki ukrepali in zaščitili vse prisotne, delo pa bo nadaljevala policija. »Celotno dogajanje, kdo je koga poznal, kdo se je odzval in kdo ne, pa bo vidno danes v oddaji Bar, ki je na sporedu ob 20. uri,« še pravijo.

Deli s prijatelji